Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért nem értitek legtöbben a nem szót?
Hát igen...elég sok ilyen pasi van sajnos. :/
Szelektív a hallásuk.
Miért nem akarsz soha szexelni?Leszbikus vagy? akkor menj csajozni, vagy frigid akkor ne öltözz ki.
Nagyon egyszerű a képlet: ne dobd ki a melled meg a segged ne használj sminket, zárt ruhákba legyél és akkor kutyát nem fogod érdekelni, egyszerű nem?
08:19, azért zongorázni lehet a különbséget egy "talán-nem" és egy határozott "nem" között.
kérdező, ezt én is tapasztaltam. nem értik a nyelvet, vagy nem tudom, de egyiket-másikat elég lerázni (mondjuk most, hogy férjnél vagyok, már könnyebb :))
Ti akartátok ezt, most egyétek meg, amit főztetek! Rengetegszer tisztáztuk már ezt a kérdést itt az oldalon. Sokszor olyankor is nemet mondtok, amikor odavagytok a másikért, mert élvezitek, hogy az fut utánatok. De ugye mások érzelmeivel játszadozni az már sikk és menő!
Elhiszem, hogy te nem ilyen vagy, de senkire nioncs ráírva. Amit leírtál, azért ne a férfiakat hibáztasd, hanem a taktikáző nőtársaidat!
Egyébként pedig, nem egy NŐ mondta nekem, hogy ha elutsítanak, akkor is nyomuljak tovább! És ne érdekeljen, hogy mit tesz vagy mond a lány, akkor is menjek tovább! Na ehhez mit szólsz?
volt egy olyan eset, haver mesélte, hogy feljelentette a gyereket, mert mérges volt rá...
hát a gyerek ezután letojta a lányt...
erre a lány elkezdte terjeszteni, hogy a fiú nem is szereti, mert feljelntés után nem kereste...
normális???
"08:19, azért zongorázni lehet a különbséget egy "talán-nem" és egy határozott "nem" között. "
Igen, és általában előbbi a biztosabb nem :)
Jajj ne is mondd. Velem is előfordult már ez,nem is egyszer, pedig én nem vagyok az a tipikus mai cicababa. Teltebb, hosszú hajú, nem rajzoltszemöldökű vagyok, szóval fogalmam sincs mit esznek rajtam az ilyen alakok.
A vicc az, hogy ha már huszadjára küldöd el, akkor feltételezhetően benned is felmegy a pumpa és te vagy a bunkó, modortalan szemétláda, ha azt mered mondani, hogy "takarodj a f*szomba". Mondjuk én ezt egyszer mondtam, de akkor már iszonyúan felkúrta az agyam egy ember :D
Ja egy jó technika,sok lánynál láttam már szórakozóhelyen, hogy mikor odamegy valaki, aki nem tetszik nekik, akkor felemelik a kezüket, mintha azt mutatnák, hogy "állj" és nemet mondanak.
Egyszer nekem is bejött, de azért kaptam pofavágást, pedig szerintem ebben semmi bunkó sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!