Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért nem értitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért nem értitek legtöbben a nem szót?

Figyelt kérdés
Tegnap olvastam egy ezzel kapcsolatos kérdést, csak egy pasi tette fel, hogy a csaj mindenre nemet mondott stb. Tehát, miért nem tudjátok legtöbben felfogni azt, hogy a nem az nem? Nagyon sok ilyen emberrel találkoztam már, szexelni akart, én elutasítottam, letapizott, megmondtam hogy ne! de leszarják. Nem érdekli mit mondok. Azt sem értem, ha valakit már huszadjára küldök el a fenébe, miért nem tudja felfogni hogy semmit nem akarok? Nem fogok olyannal összejönni, aki nem tetszik, vagy valami nem stimmel vele kapcsolatban, de még csak szexelni sem akarok ilyennel. Az meg a másik, hogy még én vagyok a prűd pic*a aki nem szexel, hát nagyon nem így van, de nem fogok minden jöttmentel szexuális kapcsolatot kialakítani, mert akkor énlennék a világ k*rvája. Érthetetlen, hogy egyes pasik (nem férfiak, mert igen, ők talán még felfogják a nem szó jelentését) ennyire idiótán viselkednek. Természetesen nem mindenkire vonatkozik, mielőtt bárki is belém kötne hogy mit általánosítok,ítélkezek, csupán nem 1 ilyen fickóval találkoztam már.
2011. júl. 2. 02:21
1 2 3 4
 1/31 anonim válasza:

Hát igen...elég sok ilyen pasi van sajnos. :/

Szelektív a hallásuk.

2011. júl. 2. 02:34
 2/31 anonim ***** válasza:
18%

Miért nem akarsz soha szexelni?Leszbikus vagy? akkor menj csajozni, vagy frigid akkor ne öltözz ki.

Nagyon egyszerű a képlet: ne dobd ki a melled meg a segged ne használj sminket, zárt ruhákba legyél és akkor kutyát nem fogod érdekelni, egyszerű nem?

2011. júl. 2. 03:26
 3/31 anonim ***** válasza:
58%
Mert a legtöbb lánynál nem a "nem" jelent nemet, hanem a "talán".
2011. júl. 2. 08:19
 4/31 napietus ***** válasza:

08:19, azért zongorázni lehet a különbséget egy "talán-nem" és egy határozott "nem" között.

kérdező, ezt én is tapasztaltam. nem értik a nyelvet, vagy nem tudom, de egyiket-másikat elég lerázni (mondjuk most, hogy férjnél vagyok, már könnyebb :))

2011. júl. 2. 08:26
 5/31 anonim ***** válasza:
55%

Ti akartátok ezt, most egyétek meg, amit főztetek! Rengetegszer tisztáztuk már ezt a kérdést itt az oldalon. Sokszor olyankor is nemet mondtok, amikor odavagytok a másikért, mert élvezitek, hogy az fut utánatok. De ugye mások érzelmeivel játszadozni az már sikk és menő!

Elhiszem, hogy te nem ilyen vagy, de senkire nioncs ráírva. Amit leírtál, azért ne a férfiakat hibáztasd, hanem a taktikáző nőtársaidat!

Egyébként pedig, nem egy NŐ mondta nekem, hogy ha elutsítanak, akkor is nyomuljak tovább! És ne érdekeljen, hogy mit tesz vagy mond a lány, akkor is menjek tovább! Na ehhez mit szólsz?

2011. júl. 2. 08:33
 6/31 anonim ***** válasza:
mert a nem nem mindig nem...
2011. júl. 2. 09:26
 7/31 anonim ***** válasza:
17%

volt egy olyan eset, haver mesélte, hogy feljelentette a gyereket, mert mérges volt rá...

hát a gyerek ezután letojta a lányt...

erre a lány elkezdte terjeszteni, hogy a fiú nem is szereti, mert feljelntés után nem kereste...

normális???

2011. júl. 2. 09:28
 8/31 anonim ***** válasza:

"08:19, azért zongorázni lehet a különbséget egy "talán-nem" és egy határozott "nem" között. "

Igen, és általában előbbi a biztosabb nem :)

2011. júl. 2. 09:35
 9/31 anonim ***** válasza:

Jajj ne is mondd. Velem is előfordult már ez,nem is egyszer, pedig én nem vagyok az a tipikus mai cicababa. Teltebb, hosszú hajú, nem rajzoltszemöldökű vagyok, szóval fogalmam sincs mit esznek rajtam az ilyen alakok.

A vicc az, hogy ha már huszadjára küldöd el, akkor feltételezhetően benned is felmegy a pumpa és te vagy a bunkó, modortalan szemétláda, ha azt mered mondani, hogy "takarodj a f*szomba". Mondjuk én ezt egyszer mondtam, de akkor már iszonyúan felkúrta az agyam egy ember :D

2011. júl. 2. 10:25
 10/31 anonim ***** válasza:

Ja egy jó technika,sok lánynál láttam már szórakozóhelyen, hogy mikor odamegy valaki, aki nem tetszik nekik, akkor felemelik a kezüket, mintha azt mutatnák, hogy "állj" és nemet mondanak.

Egyszer nekem is bejött, de azért kaptam pofavágást, pedig szerintem ebben semmi bunkó sincs.

2011. júl. 2. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!