Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért nem értitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért nem értitek legtöbben a nem szót?

Figyelt kérdés
Tegnap olvastam egy ezzel kapcsolatos kérdést, csak egy pasi tette fel, hogy a csaj mindenre nemet mondott stb. Tehát, miért nem tudjátok legtöbben felfogni azt, hogy a nem az nem? Nagyon sok ilyen emberrel találkoztam már, szexelni akart, én elutasítottam, letapizott, megmondtam hogy ne! de leszarják. Nem érdekli mit mondok. Azt sem értem, ha valakit már huszadjára küldök el a fenébe, miért nem tudja felfogni hogy semmit nem akarok? Nem fogok olyannal összejönni, aki nem tetszik, vagy valami nem stimmel vele kapcsolatban, de még csak szexelni sem akarok ilyennel. Az meg a másik, hogy még én vagyok a prűd pic*a aki nem szexel, hát nagyon nem így van, de nem fogok minden jöttmentel szexuális kapcsolatot kialakítani, mert akkor énlennék a világ k*rvája. Érthetetlen, hogy egyes pasik (nem férfiak, mert igen, ők talán még felfogják a nem szó jelentését) ennyire idiótán viselkednek. Természetesen nem mindenkire vonatkozik, mielőtt bárki is belém kötne hogy mit általánosítok,ítélkezek, csupán nem 1 ilyen fickóval találkoztam már.
2011. júl. 2. 02:21
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
én elkaptam volna a kezed, és elkezdtem volna táncolni veled. :)
2011. júl. 2. 10:29
 12/31 anonim ***** válasza:

Na azt lesheted:)

Egyébként hogy meritek ezt megcsinálni? Most komolyan. Honnan tudjátok, hogy nem egy 2 méteres 120 kg-os pasival vagyok?

Sírtok itt, hogy nincs bátorságotok odamenni egy nőhöz, bezzeg a szórakozóhelyeken a tiszteletlenség az megy.

Vagy mi a biztosíték arra, hogy a csajt nem húzod fel annyira, hogy lazán pofon vág? Azért az sem lehet kellemes, bár én ilyet sosem tennék.

2011. júl. 2. 10:37
 13/31 anonim ***** válasza:
Lányok, nektek tényleg semmi se jó:D Nincs rátok írva semmi, nem tudjuk mikor mire gondoltok, emiatt inkább örüljetek, hogy körbe ugrálnak...AMÍG KÖRBE UGRÁLNAK, MERT 25-26 FELETT MÁR EZ NEM LESZ SŰRŰ!
2011. júl. 2. 11:12
 14/31 anonim ***** válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=6T9_h5kPIP8 <- ezen a videón minden kiderül!
2011. júl. 2. 11:18
 15/31 anonim ***** válasza:

Azért mert az a nő is nemet mond aki valójában akarja és ha nem nyomulsz tovább, akkor egy szerencsétlen gyökérnek fog tartani amiről az összes bnője is tudni fog. Ha meg tovább nyomulsz akkor megadja magát.

Te meg férfiként próbáld meg kitalálni hogy a nem az tényleg nem, vagy pedig csak "nemet mondok, ne legyek ribanc, de nagyon akarlak"...

Inkább mondja azt vki hogy nyomulós bunkó vagyok, mint azt mondja hogy gyávanyuszi.

2011. júl. 2. 11:39
 16/31 anonim ***** válasza:
ja, és ugye van feljelentés zaklatásért is, emg minden...
2011. júl. 2. 11:44
 17/31 anonim ***** válasza:

Honnan veszitek, hogy a nem az nem mindig nem? Egyetlen olyan embert sem ismerek, aki nemet mond és igenre gondol, fogalmam sincs ki találta ezt ki.

Annak pedig hamarabb híre megy, ha valaki nyomulós bunkó.Úgy kerüljük az ilyeneket, hogy lehetőleg észre se vegyenek.

Az a baj tudjátok,hogy nem megszólalnak többségben,hanem fogdosnak. Ez egy olyan lánynak sem jön be, akiben egy minimális tartás is van.

2011. júl. 2. 12:09
 18/31 A kérdező kommentje:
Tisztázzuk hogy én nem pakolom ki mindenem. Tök egyszerűen öltözködöm, arról nem tehetek hogy nagyra nőtt a mellem. És igen, nálam a nem az nemet jelent, semmiképp sem talánt vagy igent. Lehet legtöbb csajnak jól esik ha nyomulnak rá mindenféle arcok, de nekem igenis rossz, nyomaszt, stb. Nem szeretek senkit sem félrevezetni, ha nem tetszik valaki valami miatt, nem fogom húzni az agyát. És ennyi. Köszi mindenkinek a válaszát, ezekszerint nem csak én tapasztaltam, és bocsi hogy én is feltettem a kérdést, nem sűrűn olvasok ebben a kategóriában, és nem nagyon lehet rákeresni ilyen kérdésre, de azthiszem, ha valakit zavar hogy 20 ilyen kérdés van, akkor az ne reagáljon rá hanem lépjen tovább.
2011. júl. 2. 13:35
 19/31 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, őszintén szólva?
2011. júl. 2. 13:37
 20/31 A kérdező kommentje:
19 de nem tudom mi köze ennek ehhez.
2011. júl. 2. 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!