Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért nem értitek legtöbben a nem szót?
Figyelt kérdés
Tegnap olvastam egy ezzel kapcsolatos kérdést, csak egy pasi tette fel, hogy a csaj mindenre nemet mondott stb. Tehát, miért nem tudjátok legtöbben felfogni azt, hogy a nem az nem? Nagyon sok ilyen emberrel találkoztam már, szexelni akart, én elutasítottam, letapizott, megmondtam hogy ne! de leszarják. Nem érdekli mit mondok. Azt sem értem, ha valakit már huszadjára küldök el a fenébe, miért nem tudja felfogni hogy semmit nem akarok? Nem fogok olyannal összejönni, aki nem tetszik, vagy valami nem stimmel vele kapcsolatban, de még csak szexelni sem akarok ilyennel. Az meg a másik, hogy még én vagyok a prűd pic*a aki nem szexel, hát nagyon nem így van, de nem fogok minden jöttmentel szexuális kapcsolatot kialakítani, mert akkor énlennék a világ k*rvája. Érthetetlen, hogy egyes pasik (nem férfiak, mert igen, ők talán még felfogják a nem szó jelentését) ennyire idiótán viselkednek. Természetesen nem mindenkire vonatkozik, mielőtt bárki is belém kötne hogy mit általánosítok,ítélkezek, csupán nem 1 ilyen fickóval találkoztam már.2011. júl. 2. 02:21
31/31 anonim válasza:
én is mindig találkozok legalább 1 ilyennel, ha elmegyek bulizni.
egyszer b.nőmmel voltunk, nyomult rá 1 vén pacák, nem akarta észrevenni, hogy nem kell a társasága.
b.nőm elment wc-re, közben nekem kezdte el osztani a baromságait.
arcba fújtam cigifüsttel, nem tágított.
rá sem néztem, erre osztotta, hogy nem kell szégyenlősnek lenni, ő nem harap (na mégcsak az kéne).
felálltam, és az arcába üvöltöttem, hogy menjen a halál f.szára. :D
lelépett. b.nőm és néhány csaj odajöttek gratulálni, m én voltam az 1., aki 5 percen belül lerázta. :D
sajnos, v.ki csak így ért a szóból... aki az összes NEM-et talánnak gondolja.
észrevehetnék magukat ezek a férfi-utánzatok, h az erőszakos nyomulás kora rég lejárt - v. nem is volt soha nyerő.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!