Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől lehet az, hogyha úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet az, hogyha úgy érzem magam hogy éppen nem nézek ki jól akkor néznek meg a legtöbben?

Figyelt kérdés

Ha ki vagyok sminkelve(nem vakolatnyi) akkor kevésbé néznek meg a srácok, mint amikor smink nélkül,nem kirittyentve vagyok?

L18

2010. ápr. 12. 16:13
1 2
 1/11 Beviz Elek ***** válasza:

Én is megnéztem a Nyugatiba a cigánynénit akinek szakálla volt.

De amúgy komolyra fordítva: Smink nélkül hogy nézel ki? Kép?

2010. ápr. 12. 16:15
 2/11 anonim válasza:
Nem lehet hogy tul sok a smink, és nem szebb, ronda vagy?
2010. ápr. 12. 16:15
 3/11 A kérdező kommentje:
Kössz, azért még szakállam nincs.Igényes vagyok és ápolt.XD
2010. ápr. 12. 16:17
 4/11 anonim ***** válasza:

Egy smink nélküli, természetesen szép nő sokkal jobban megragad, mint egy kikent, ronda izé.

A szomszédom is nagyon szép nő volt, amíg el nem kezdte felpakolni a vakolatot, persze mellé le is fogyott, és ettől beesett az arca. A nők elképesztő őrültségeket csinálnak néha magukkal.

2010. ápr. 12. 16:20
 5/11 A kérdező kommentje:
Leszoktam a sminkről csak szempillaspirál és max egy kicsi szemceruza vékonyan.Egy jó darabig alapozóztam is de nem tett valami jót a bőrömnek, szóval kevés sminket használok.
2010. ápr. 12. 16:22
 6/11 Beviz Elek ***** válasza:

Nem is gondoltam arra, hogy szakállad van. Ez csak egy példa akart lenni. Érdekelne, hogy hogy nézel ki smink nélkül, akkor esetleg meg tudom mondani, hogy miért bámulnak meg. Írj egy privit és jöhet a kép:P

Nem kapja meg senki :D

2010. ápr. 12. 16:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Hé, ne legyél önző, én is akarok jó nőt látni! :D
2010. ápr. 12. 16:26
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát képet tuti nem küldök vagy rakok fel.
2010. ápr. 12. 16:27
 9/11 Beviz Elek ***** válasza:

16:26 igazad van... Tartsunk össze:D

Kérdező: Miért nem? Elvileg téged érdekel a válasz. Vagy nem azért kérdeztél?:O

2010. ápr. 12. 16:31
 10/11 A kérdező kommentje:
Mostanában kevesebbet foglalkozok a külsőmmel, mármint nem vagyok igénytelen csak nem kenem magam tele sminkkel és nem állok napi órát a tükör előtt.
2010. ápr. 15. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!