Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tetszik? ;) (hot pictures)
Figyelt kérdés
Bárki írhat,de most inkább a fiúk véleményére vagyok kíváncsi.
Milyen szerintetek a testem?
Szép,vonzó,szexi,formás,izgató... stb esetleg formátlan,túl vékony,ronda...stb ?!
És a képeim:
Egy kicsit levetkőzve:
És itt már visszafogottan:
Bármit írhattok az alakommal kapcsolatban ;)
2011. júl. 7. 17:56
71/94 A kérdező kommentje:
19:11!
Persze,hogy csak engem,ki mást?!
2011. júl. 7. 19:12
72/94 anonim válasza:
Kiváncsi voltam. Kellene? Persze az arcodról.
73/94 anonim válasza:
hát aki igy mutogatja magát az egy kis rib@nc sztem :Dpláne a 2. kép... kicsit visszafoghattad volna magad...mert ilyen képre akárki rámozdulna valószinű h az arcod meg rusnya és azért takarod...
74/94 A kérdező kommentje:
19:13!
Azt,hogy én mennyire fogom magam vissza,nem te döntöd el!
2011. júl. 7. 19:14
75/94 anonim válasza:
Szép lány vagy, de ha a szíved nincs a helyén ha fizetnél, akkor sem lennék a barátod. A tested 20-30 év múlva elveszti a szépségét, marad a szíved, a személyiséged. Csini vagy, de a személyiséged akkor is fontosabb és maradandóbb.
76/94 anonim válasza:
Szeretném látni a fogaid, a szemeid, az arcod vonásait.
77/94 A kérdező kommentje:
19:16!
Tetszett ez a hozzászólás :)
És mennyire igazad van :)
2011. júl. 7. 19:20
78/94 A kérdező kommentje:
19:18!
Én meg mást szeretnék látni :P
2011. júl. 7. 19:22
79/94 anonim válasza:
Osztom a 19:16-os véleményét!
De mivel nem ismerlek,és nem vszinű hogy megfogunk ismerkedni így beérem a képekkel is!:)
80/94 A kérdező kommentje:
19:23!
Hogy érted,hogy beéred a képekkel is? :)
2011. júl. 7. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!