Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Tetszik? ;) (hot pictures)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Tetszik? ;) (hot pictures)

Figyelt kérdés

Bárki írhat,de most inkább a fiúk véleményére vagyok kíváncsi.

Milyen szerintetek a testem?

Szép,vonzó,szexi,formás,izgató... stb esetleg formátlan,túl vékony,ronda...stb ?!

És a képeim:

Egy kicsit levetkőzve:

[link]

[link]

[link]

[link]

És itt már visszafogottan:

[link]

[link]

Bármit írhattok az alakommal kapcsolatban ;)

2011. júl. 7. 17:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/94 anonim ***** válasza:
Pont most akartam kiverni, de mondom előtte még megnézem a gyk.hu-t. jól tettem, mert most már azt is tudom mire (kire) fogom kiverni...rád kedves kérdező :D és a második képedre fogok elmenni, az a legszexibb. :D
2011. júl. 7. 20:39
 92/94 anonim ***** válasza:
Huuu! Nemtom miert, de nekem a visszafogott kepek tetszenek jobban, azok kozul az elso nagyon bejon!!
2011. júl. 7. 21:49
 93/94 anonim válasza:
En egyenlore ott tartok, hogy a kepek ugyanazon szemelyt abrazoljak-e?
2011. júl. 8. 04:45
 94/94 A kérdező kommentje:

04:45!

Persze,hogy egy személy van rajta. Csak az 1-4 kép más szögből van fényképezve,ezért lehet csalóka.

2011. júl. 8. 12:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!