Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ocsmány az alakom? (KÉPEK LENNT)
Figyelt kérdés
Mennyire ronda egy ilyen alak.Nagyon nem szép szerintem.Az a gond hogy a csípőm nagyon széles és ezért popsira meg csípőre hízok.59 kiló vagyok egyébként..:/
2011. júl. 7. 03:15
71/104 anonim válasza:
Na szép... :D Hogy rákaptak már a dologra :DD
És ne is mutasd meg az arcod. Az alakodat kérdezted, az pedig NB1-es. :D
Ne fossál. :)
17/F
72/104 anonim válasza:
nekem is ugyanilyne lábaim vannak csak a vádlim vékonyabb d eén sem vagyok megalégedve magammal,de ez a sok komment tudatta velem hogy ezek milyen jó lábak:D
74/104 A kérdező kommentje:
16 ;)
2011. júl. 7. 20:37
76/104 A kérdező kommentje:
tök jo:DxD
2011. júl. 7. 21:33
77/104 anonim válasza:
am meg én 61 kiló vagyok 183 centivel :D Lefogytam 4 kilót -.- és most eszek mint állat, jön az izom és nincs mire nőni, nah ez se a legjobb mondjuk xD
Tom hogy GYK-n gyíkság ilyet kérdezni, de tök véletlenül nem Miskolci vagy? :D
(vmeik előző F17)
79/104 anonim válasza:
Kb én is így nézek ki, bár vékonyabb a csípőm így 24 évesen :D
80/104 anonim válasza:
szerintem szép vagy.nekem is ilyen alakom van.én 62 kiló vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!