Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ocsmány az alakom? (KÉPEK LENNT)
Mennyire ronda egy ilyen alak.Nagyon nem szép szerintem.Az a gond hogy a csípőm nagyon széles és ezért popsira meg csípőre hízok.59 kiló vagyok egyébként..:/
Nah, kíváncsi hányan csapták ki a képekre amíg eddig felraktál ..:D
Amúgy szerinem tökéletesen nézel ki, nincs kedved ismerkedni?
18f
szép is lenne, ha vki a lábára kiverné:D ahhoz azért többet kellene mutatnia.. szerintem, bár lehet valaki a lábakra élvezkedik:D
ha meg alakulóban van egy kapcsolatod akkor meg az ő részéről biztos rendben van a tested, úgyh nem kell aggódni
vhol olvastam hogy a lányok sosincsennek megelégedve magukkal, akármilyen szépek is, én csak akkor leszek ha lesz végre bnőm, amibe nagyon belehúztam mostanában, hogy legyen xD Új séró, elkezdem gyúrni, nőcsábász haverommal nagyon-nagyon jóba lettem, psziho könyvek önbizalom tuninghoz stb :D
f17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!