Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon ocsmány az alakom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ocsmány az alakom? (KÉPEK LENNT)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Mennyire ronda egy ilyen alak.Nagyon nem szép szerintem.Az a gond hogy a csípőm nagyon széles és ezért popsira meg csípőre hízok.59 kiló vagyok egyébként..:/

2011. júl. 7. 03:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/104 A kérdező kommentje:
Na azért a csodástól elég messze van...
2011. júl. 7. 03:53
 12/104 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, ne legyen már ilyen kicsi az önbizalmad! :)
2011. júl. 7. 03:54
 13/104 A kérdező kommentje:
De ha nincs mire legyen...??:)
2011. júl. 7. 03:56
 14/104 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan csaj vagyok, de szerintem jó az alakod... pláne a mostani csajokhoz képest, úristen... Dagadt disznó az összes. Kicsit nagy a hátsód? És? :)Jobb mint a pici fokhagymák! Széles csípő nőies... Szép vagy te, ne aggódj :D
2011. júl. 7. 03:57
 15/104 anonim ***** válasza:
69%
Megint az előző csaj vagyok... A SZÉPSÉG BELÜLRŐL JÖN! Legyél boldog, és mindig jól fogsz kinézni. :) Mások véleményére meg ne adj. Tudod, amíg vannak féltékenykedők, addig csinálsz valamit igen jól. :D
2011. júl. 7. 03:59
 16/104 A kérdező kommentje:
Nagyon gáz ha nincs szinte semmi mellem??
2011. júl. 7. 04:05
 17/104 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként az kimondottan szexi, ha valakinek a csípője szélesebb. :) Nemám az, akinek semmi alakja nincs, és az egész felsőteste szabályos téglalap alakú. :D Rajtad látni, hogy nő (lány) vagy. :) Fel a fejjel, és kicsivel több önbizalmat!

(egyébként írtam privit)

2011. júl. 7. 04:06
 18/104 anonim ***** válasza:
100%
A kép alapján nem úgy tűnik, hogy nincs semmi melled. :) Az meg egyáltalán nem baj, ha valakinek nem Zalatnay-méretű a melle. :)
2011. júl. 7. 04:07
 19/104 anonim ***** válasza:
100%
Neeeee...! Nekem sincs semmi mellem, és a pasik jobban szeretik a kisebbet. Szerinted azt akarják, hogy az arcukba lógjon két dinnye? Neeem! És ha valakinek az nem tetszik hogy "kicsi" a melled, az nem is szeret igazán, vagy ha csaj, irigykedik. :) Legalább a szemedbe néznek, nem a melledet bambulják! :) Hidd el, az ilyen "bombacsajokat" csak kihasználják. Hisz könnyűvérű kis qrva mind. :) Szóval nyugivaaan, relax. Mély levegők, és holnaptól önbizalomtréning! :)
2011. júl. 7. 04:08
 20/104 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van annak, aki azt mondta, hogy a szépség belülről fakad. Én pasi vagyok, méghozzá NEM abból a fajtából, akinek tök mindegy, hogy ki, csak legyen valakije. De én is azt mondom, hogy igazán az tesz széppé valakit, ha egy rendes, szeretnivaló lány. Külsőre még ha nem is valami csúcsszuper kinézetű, akkor is sokkal szebbnek tartok egy olyan lányt, aki rendes, akit lehet szeretni, aki nem egy HP, mint egy bombanőt. De te még a külsődre sem panaszkodhatsz ám. :)
2011. júl. 7. 04:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!