Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ocsmány az alakom? (KÉPEK LENNT)
Figyelt kérdés
Mennyire ronda egy ilyen alak.Nagyon nem szép szerintem.Az a gond hogy a csípőm nagyon széles és ezért popsira meg csípőre hízok.59 kiló vagyok egyébként..:/
2011. júl. 7. 03:15
21/104 A kérdező kommentje:
hát a privi nem jött meg:D
2011. júl. 7. 04:14
22/104 anonim válasza:
meg fog :D éjszaka lassú a rendszer...
23/104 A kérdező kommentje:
2011. júl. 7. 04:19
24/104 A kérdező kommentje:
Meg mondjuk ez a kép ülve van
2011. júl. 7. 04:20
25/104 anonim válasza:
Szép a lábad is... és az a legszebb, hogy ez izom. :)
27/104 anonim válasza:
Hát én ölni tudnék egy ilyen alakért, már bocs. :D
28/104 anonim válasza:
Csinos vagy, de én is azt mondom h ne hízz többet. Nem vékony modellalkatod van de szép nőies és ezt sokan szeretik, talán többen mint a gebe csajokat.
29/104 anonim válasza:
nagyon szep vagy
egy ilyen kicsi nem baj
nekem tecenek azok a lanyok akiknek ien alakjuk van;)
30/104 anonim válasza:
oldalról látszik, hogy nincs rossz alakod. a széles csípő meg irtó jól néz ki, persze oda kell figyelni, hogy mégse legyen nagyon aránytalan de nálad teljesen jó. egy kicsit punnyadt vagy szerintem, egy kis mozgás nem ártana, de az ocsmánytól nagyon messze vagy. teljesen átlagos az alakod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!