Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Befolyásolja egy fiú véleményé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Befolyásolja egy fiú véleményét a lányról az, hogy mi a neve?

Figyelt kérdés
Nekem pl. Klaudia. Ez számít valamit?
2009. márc. 28. 18:08
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
100%
Ha Mariskának hívnák akkor lehet hezitálnék egy pillanatra. :D Am sztem nem befolyásoló a név. Nekem a kedvenc lánynevem a Fanni. Mindig az jut róla eszembe, hogy vmi finom krémes sütibe beleharapni. :P
2009. márc. 29. 15:47
 42/56 anonim ***** válasza:
100%
Dóriról, Dorottyáról vélemény?
2009. márc. 29. 15:53
 43/56 anonim ***** válasza:
65%

tökjo,hogy mindenki magával van elfoglalva vagy azzal hpgy arrol a névről ami őt érdekli mi jut mások eszébe de válaszolni másokéra képtelen...

amugy szerintem a név annyira lehet befolyásolható, hogy ha már volt az embernek egy yilen ismerőse akkor van egy kialakult képe a a név viselőkéről miylen ember lehet, ha pedig ez negatív lenne még kellemeset is csalódhat :D

2009. márc. 29. 16:40
 44/56 A kérdező kommentje:
Köszi uccsó:)
2009. márc. 29. 20:23
 45/56 anonim ***** válasza:
48%

Számít, pl. engem lenyűgöz ha egy lánynak szép neve van. Neked pl. szerencséd van Klaudia, mert gyönyörű szép neved van. :)

És eddig minden Klaudia akit ismertem csakugyan meseszép volt :)

2009. márc. 31. 14:43
 46/56 anonim válasza:
48%
Az Ingridről mi a véleményetek? :-)
2009. márc. 31. 16:25
 47/56 anonim válasza:
63%
én személy szerint utálom az olyan neveket mint pl. a mercedes és társai, persze ha magyar emberről van szó
2009. márc. 31. 20:11
 48/56 anonim ***** válasza:
szijja! nekem is Klaudia a nevem és alacsony normál alkatú hosszú barna hajú lány vagyok. úgyh tényleg nem a név alapján kell megítélni egy embert,sztem,mert mindenki máshogy képzeli el a tulaját. egyébkénét nem hiszem h nagyon befolyásolná:)
2009. ápr. 1. 16:00
 49/56 anonim ***** válasza:
a családom úgy hív hogy "kalu"--> klaudai vagyok és én írtam az előzőt. én nagyon utálom. szerintettek is gáz becenév? a szüleim bejönnek a suliba és egyből odakiabálják a becenevem és én meg majdnem elsüllyedek ugyanis direkt úgy mutatkoztam be,h Klau,Klaudia. (am. onnan ered,h a tesóm nem tudta kiejteni kiskorában a nevemet:))
2009. ápr. 1. 16:07
 50/56 anonim ***** válasza:
nekem a klauról valamiért a kloáka jut az eszembe
2009. ápr. 1. 19:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!