Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire befolyásolja a nőket hogy milyen ruha van rajtam és milyen az illatom?
Én speciel nagyon szeretem, ha a páromon valami vagány ruha van. Azok, amelyek a kedvenceim az ő ruhatárából. (Az, hogy mi az ő kedvence, az nem érdekel.) Ha pedig nagyon finom az illata, alig tud magáról leszedni. Persze, ha rózsaszín lenne rajta, akkor egyből letépném róla.
21/L
Fújós sziszegős-szappan Axe-ot csak a középiskolások használnak, ami ráadásul nem is tart sokáig.
Egy férfias parfümből spriccelj kicsit a nyakadra kettőt-hármat, de ne vidd túzásba, ne az legyen a lényeg, hogy a 200 méteres szoba túoldaláról érezzen téged mindenki, hanem aki lány közeledben van és beszélget veled, akkor jó benyomása legyen rólad. Vedd figyelembe azt is, hogy a lányok szagérzéke érzékenyebb, mint a férfiaké. Itt gyk-n le fognak támadni engem, hogy "csak a homokosok használnak parfümöt", de te döntesz kire hallgatsz. Amúgy meg nem kell világgá kürtölni a társaságodnak, ha ez zavar.
Öltözz férfiasan és igényesen. Ne úgy, mint valami rossz meleg, kerüld a rikító színeket (neonzöld, rózsaszín), kivéve ha 16 éven aluli vagy. Próbálj olyan felsőt találni, amin nincs logó vagy ultra-csilivli minta, mert az elvonja a figyelmed az arcodról. Méretben illjen hozzád és kényelmes legyen. Egy sima fekete vagy szürke póló is csodákra képes. Ha inget hordassz, ne gombold be a nyakat (hacsak nem egy ünnepségen vagy és nyakkendőt hordasz, haha), de arra is kell ügyelni, hogy nem mindenki szeret kilógó mellszőröket látni. Bár nyár van, ezt így hosszútávra mondom, : farmerban kerüld a kopottas, világos színű csőgatyát, legyen sötétebb és ne nézzen ki hülyén, hogy feszül a combodon.
És még valami : mosolyogj, ha lányok közelében vagy, ne úgy, mint egy debil idióta, de ne is vágj savanyú pofát, mert azt gondolják rólad, hogy komor, barátságtalan ember vagy. Nézz a szemükbe ha beszélsz hozzájuk, nem kell mereven farkasszemet nézni velük, de az is baj, ha a földet nézed vagy nem mersz szemükbe nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!