Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Befolyásolja egy fiú véleményét a lányról az, hogy mi a neve?
Figyelt kérdés
Nekem pl. Klaudia. Ez számít valamit?2009. márc. 28. 18:08
22/56 anonim válasza:
A Rékáról nekem egy nagyon vicces, de kicsit eleinte visszahúzódóbb amíg meg nem nyílik. Külsőre sötétbarna vállig érő haj, és nem olyan vékony, de molettnek se mondanám, olyan köztes, de folyton marcangolja önmagát.
23/56 anonim válasza:
A Barbiról nekem egy életvidám, kék szemű, szőke hajú mindig és mindenen nevető emberke jut eszembe ^^
24/56 anonim válasza:
19:51-esnek köszi! Amúgy teljesen igaz, amit írtál O.o Lehet, hogy csak véletlen egybeesés:D:D
25/56 anonim válasza:
19:51-es vagyok és szerintem is véletlen, mert ilyen az egyik osztálytársam
amúgy nincs mit
26/56 anonim válasza:
Vicces, én Nóra vagyok, és barna szemem, és hosszú barna hajam van:)
a Gabrielláról nekem egy kissé strébi, szemüveges lány ugrik be, a Rékáról meg egy kis szőke hullámos alacsony kékszemű lányka
27/56 anonim válasza:
Nekem a Betti névről jut eszembe a 'ribanc' szó. Esetleg a Mónika név nektek miről árulkodik?:P:)
28/56 anonim válasza:
Nekem a Mónikáról a Maunika show... :(
Különben alacsony, félénk, vékony hangú lány, esetleg szeműveges.
A Brigitta név pedig gyönyörű. :D
29/56 anonim válasza:
No akkor a 21:40-es miatt már meg se merem kérdezni h mit mond nektek a Betti név? :D
30/56 anonim válasza:
Szerintem egy szinten befolyásolja.
Egyszer jártam egy 'József' nevű sráccal, és tök gáz volt a neve :S
Nekem a Jessica, Szorina, Zsáklin és Laura nevekről jut eszembe a ribancság.
Renátáról kinek mi a véleménye? =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!