Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Befolyásolja egy fiú véleményét a lányról az, hogy mi a neve?
Renáta: kedves, világosbarna vagy szőke haj, nem feltűnősködő, kicsit csendesnek tűnik, de ha megismered már sokat beszél:)
Lilla??
Renáta.. nagyjából igaz is rám :)
Bár szeretem a szép ruhákat, magassarkút... ami kicsit feltűnő (nem ribancos-stílus)
Lilla: barna haj, kék szem, mindig mosolygós, kedves lány
A Renátáról nekem is egy félénk csöndesebb lány jut eszembe :)
Edina: egy mosolygós kerekebb arc
Petra:egy rossz élmény miatt mindig a minden lében kanál jut eszembe
Mónika, Brigi: nekem ezek yolan pics*s nevek ismerősök miatt
Barbi: egy erős irányító személyiségjó humorérzékkel
Klaudia: vállig érő barna haj középmagasság
Nóra: egy minidg életvidám csajszi :D
Nem hiszem h ide már nagyon válaszolni fognak, lehet, hogy én leszek az utolsó de hátha valaki még megírja a Csilláról mi jut eszébe :)
Szerintetek nagyon hülye név az, hogy Sztike vagy hogy Cseszter, ha Eszternek hívnak?
Sticky
Szerintem nem befolyásolja. Nem a neve miatt fog valakit egy értelmes ember véleményezni, persze lehet véleménye, de úgysem ez alapján fog besorolni. Ha meg nem értelmes, akkor ne foglalkoztasson, hogy mit gondol. :)
Ui.: én Lilla vagyok, és tökéletesen illik rám az a leírás, amit valaki írt:D (mosolygós; kék szem, barna haj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!