Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik tipus vonzóbb számodra?
szőke:
barna/fekete:
Próbáltam mindkettőből szépeket,természeteset és "műnőt" is.
Talán a harmadik linked, bár nem rajongok a szőkékért különösebben. A többi képen szereplő nálam nem nyerő.
28/F
nekem a negyedik, meg a hetedik képen levő ember jön be. 4. szolidabbnak tűnik, nekem az a fajta jön be akkor inkább.
22
Barnából szerintem Adriana lima és a fehér garbóban lévő csaj természetes.
A szőkéből pedig nyilván akiknek nincs hatalmas műmelle.
Hat, nem mondhatnam, hogy sikerult az en izlesem szerint valasztanod, de kozuluk egyertelmuen Adriana Lima a legszebb.
Az utolso kep meg egyenesen ijeszto!!!!!:D
Szegeny macska is hogy szenved! Latszik, hogy ra sem bir nezni a csajra, inkabb mereven bamul lefele es kozben arra gondol: "Oke, nem ellenkezek! Hagyom, hogy kicsit kitombolja magat a csajszi, igy hamarabb szabadulok...":D
De ne legyunk igazsagtalanok, biztos vannak, akik szamara az ilyen lanyok is szepek!!!
Ezeken mindegyiken smink van és nagyrészük tipikus ribancnak néz ki... Hol itt a természetesség?
Én a macskát választom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!