Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik vonzóbb nektek fiúk, ha egy lány zenél, vagy ha rajzol?
Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 15:08
2/18 A kérdező kommentje:
Hangszeren (klasszikus)
2011. szept. 3. 15:09
3/18 anonim válasza:
Én mindkettőt szeretem,,, de főleg ha énekelni is tud.
4/18 A kérdező kommentje:
Két barátnő vagyunk, egyikünk zenél, másik rajzol. Amelyik zenél, az énekelni is tud, de nem arra fekteti a hengsúlyt, hanem inkább a hangszerre.
2011. szept. 3. 15:12
6/18 A kérdező kommentje:
Mindkettő barna. Egyik picit sötétebb hajú.
2011. szept. 3. 15:14
7/18 A kérdező kommentje:
De inkább az érdekel, hogy hobby szempontjából melyik vonzóbb. Felmérést készítek :)
2011. szept. 3. 15:15
8/18 anonim válasza:
Én csajszi vagyok, tudok zenélni, de rajzolni is. Ha mármost lerajzolom, ahogy két ember dug, vagy valami hasonlóan szexi dolgot, akkor szerintem az sokkal vonzóbb, mintha elgitároznék. Bár ha meztelenül gitároznék...
9/18 anonim válasza:
Rajzoljon! Hihetetlen vonzó nekem egy szép (rajz)művész lány. Olyan finomak. :-)
10/18 anonim válasza:
szerintem tök mindegy.. nem emiatt fog szeretni a pasi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!