Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mi vonzóbb jobban? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi vonzóbb jobban? Ha egy lány barna hajú- kék szemű, vagy szőke-kék szemű? Kort is írjatok

Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 16:57
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Amikor megismételnek egy kérdést! Awww, attól úgy felizgulok! Ha már mindenképpen a kettő közül kell választani, akkor barna haj, kék szem.
2009. nov. 8. 17:00
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
barna haj kék szem. amilyenre a legtöbben szavaznak olyanra fogod festeni? :D:D
2009. nov. 8. 17:05
 3/10 A kérdező kommentje:
Pontosan:D mert most szőkésbarna van de szeretnék szőkét:D
2009. nov. 8. 17:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Aztán megjelenik fehér Pecon a nagy herceg, akinek a szőke haj tetszik, de mivel te barnára festetted ő barátnőd mellett dönt, aki szőke :D Ne másnak akarjál megfelelni.
2009. nov. 8. 17:10
 5/10 A kérdező kommentje:
De így egyszerűbb eldönteni, ha több az aki szőke-kéket ír mint aki barna-kéket akk befestem, ha enm akk nem:D
2009. nov. 8. 17:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

én a fekete hajat szeretem barna szemmel, az nagyon izgató :)

egyébként a barátnőm barna hajú és barna szemű, ami legalább annyira izgató. ezen kívül volt zöld szemű is.

fekete hajú barátnőm meg még sohasem volt.

ugyanis tökmindegy. van akinek ez tetszik,van akinek az, de a többség téged szeret, nem a hajad színét...

2009. nov. 8. 17:15
 7/10 anonim válasza:
Nekem a szőke is ugyan úgy bejön, mint a barna, de említhetném a szőkés barnát vagy a vöröset... A legtöbb férfi nem a hajszín alapján választ! Lényegtelen a haj, ha szép, ápolt és igényes... Lehet akár milyen jó a csaj ha igénytelen, zsíros a haja, az eléggé taszító! Legyél mindig mosolygós és megtalálod azt akit keresel! Olyan legyen a hajad amilyet te szeretnél, amilyenben jobban érzed magad...
2009. nov. 15. 15:12
 8/10 anonim válasza:
jah és 26 :)
2009. nov. 15. 15:13
 9/10 anonim válasza:
MINDEGGY!!!!!!!! A TERMÉSZETES!!! BAKKER! MA MÁR MINDENKI FESTI A HAJÁT... Pfffffff......
2009. dec. 25. 20:01
 10/10 anonim válasza:
szőke:)
2010. jan. 27. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!