Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a legnagyobb hiba a szerele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legnagyobb hiba a szerelemben?

Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 23:36
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
Az a hiba a mostani felfogásos szerelembe, hogy senki nem valóságosan nézi a dolgokat, hanem álom világba él!egy álom képet képzel maga elé és azt hiszi hogy mekkora a lamur pedig az valójába csak vicc!
2011. júl. 5. 01:05
 22/28 anonim ***** válasza:
Mert egy ronda nőbe ki szeret bele kedves utolsó előtti?Senki nem néz rá,hát akkor a csúnya pasik se akarja fullos ribiket.
2011. júl. 6. 19:22
 23/28 anonim ***** válasza:
Leírtam már sok kérdéshez, de ide is leírom akkor: én nem egy csúnya lánynál próbálkoztam már, de csúnya srác nekik se kell. Plusz csúnya lányt jó pasival gyakran lehet látni, de csúnya srácot jó csajjal (sőt, egyáltalán csajjal) soha. Ennyit arról, h kinek nagyobb probléma a csúnyaság.
2011. júl. 6. 19:45
 24/28 anonim ***** válasza:
Uccsó ezzel vitatkoznék. Én már láttam csúnya pasit is szép lánnyal...sőt nekem is volt dolgom úgymond csúnya pasival. :)
2011. júl. 6. 21:32
 25/28 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt dolgom csúnya pasival,mert aki nekem tetszik,én azt nem tartom csúnyának,viszont már már mondta rá,h csúnya.Szóval kinek mi a csúnya.Amúgy meg nem azokat kel alapul venni,akinek minimum 50es bicepszes pasi kell.Utolsó előtti,előtti voltam.:D
2011. júl. 6. 22:46
 26/28 anonim ***** válasza:
Én azt értem csúnya alatt, aki a világon senkinek se tetszik (mert ilyenek is vannak, pl. én). Na az ilyenek nem kellenek egy nőnek se, mert nektek a külső a legfontosabb.
2011. júl. 7. 07:29
 27/28 anonim ***** válasza:
Nem. Csak TE nem kellesz senkinek, mert így állsz hozzá. Baromira dühítő már századjára is ezt olvasni, h nekünk csak a külső fontos, meg a pénz, estébé...nőj már fel!!!
2011. júl. 7. 11:08
 28/28 anonim ***** válasza:
Írtam már, más ronda fiút se látok bnővel soha. Szal nem azért van, mert kimondom, h a külső számít nektek, hanem pont fordítva.
2011. júl. 7. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!