Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a legnagyobb hiba a szerele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legnagyobb hiba a szerelemben?

Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 23:36
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok. Szerintem elég nagy hiba. 15 évesen azthiszik hogy már nagyok, és már szexelnek, és ez lesz belőle (csak kicsit dugta be, nem élvezett belém, előváladéktól is lehetek terhes?? meg még sorolhatnám!) szóval elég érdekes.

ja de bocs, vannak normális 15 évesek. nem általánosságban beszélek. Vannak komoly, érett kamaszok is!

Meglepődnétek ha tudnátok a koromat:D

2011. júl. 3. 23:49
 12/28 anonim ***** válasza:
jajj de imadom amikor a tizenévesek osztják itt az észt.. amugy is 18 a korhatár, ezt nem olvasta senki???
2011. júl. 3. 23:58
 13/28 morcoska ***** válasza:
Sajnos az a baj hogy nagy reszt a kérdések feltevői sem nézik a 18 karikat...
2011. júl. 4. 00:03
 14/28 A kérdező kommentje:
Az "Szerelem, szex - Egyéb kérdések"-ben nincs ilyen korhatár. És én kortól és nemtől függetlenül kíváncsi vagyok mindenki véleményére
2011. júl. 4. 00:04
 15/28 anonim ***** válasza:
már h ne lenne??
2011. júl. 4. 00:05
 16/28 anonim ***** válasza:
Szerintem az amikor, sok ember kiírja facebookra meg msn-re hogy szeretlek és nincsenek tisztában a szó jelentésével, sokan használják anélkül ,hogy tényleg úgy is éreznének a másik iránt
2011. júl. 4. 00:11
 17/28 anonim ***** válasza:
Szerintem az ,hogy sokan nincsenek tisztában azzal mit is jelent, sokszor látom ,hogy kiírják facebookra msn-re azt h szeretlek (olyan emberek akik alig ismerik egymást) úgy gondolom ,hogy ez a szó kezdi elveszíteni az értékét
2011. júl. 4. 00:17
 18/28 anonim ***** válasza:
Az, h a nőknél csak vonzó külső hatására tud kialakulni.
2011. júl. 4. 08:40
 19/28 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó,ez f*szság.A pasik is a külsőt nézik,ahogy a nők,ha megismerik egymást utána alakulhat ki szerelem,és teljesen relatív,h kinek mi a vonzó.
2011. júl. 4. 11:39
 20/28 anonim ***** válasza:
Lehet h csak akkor alakul ki, ha megismerték egymást, de a nők nem tudnak beleszeretni egy rendes, de csúnya srácba, egy jóképű tahóba annál inkább.
2011. júl. 4. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!