Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Népszerű, menő lány szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Népszerű, menő lány szeretnék lenni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Először is kérlek ne vess, meg. De vágyom a népszerűségre, h udvaroljanak nekem.

Milyen az a lány aki népszerű?

19/L

2011. júl. 3. 20:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
55%

16/f

5.) Ha oda megy hozzád egy srác és ismerkedne és az mondja szép vagy az KAMU.

2011. júl. 5. 18:02
 22/26 anonim ***** válasza:
hordj márkás cuccokat,járj menő helyekre,népszerű kávézókba a bnőiddel.vmi ilyesmi.
2011. okt. 29. 17:08
 23/26 matrasos válasza:
24%
Először is a hajadat változtasd meg pl:oldal fufru , tépett haj ,rövid/hosszú haj és mindig figyelj a kinézetedre pl: szőrtelenítés kezed lábadon , járj menő csini rucikba és próbáld meg azt hogy olyan új cuccokat hordj ami feltűnő és szexi és legyél okos ügyes jó fej ..... :)
2012. márc. 1. 18:59
 24/26 anonim válasza:
100%

1. Ne legyél csúnya , ha csúnya vagy az már bukta.

2. Fölösleges a sok márkás cucc , meg a csini dekoltázsos felsők , miniszoknyák. Ha nem ribanc akarsz lenni akkor azt hagyd szerintem :D Épp ezektől a cuccoktól nem lehet egy ember laza . Szerintem bőven elég ha szép vagy , jó fej és minden hülyeségbe benne vagy. Ha az év hülyeségében részt veszel senki nem fogja elfelejteni a neved ;)

2012. nov. 26. 22:58
 25/26 Dorina90 válasza:
53%

Legyél nyitott, mosolyogj és nevess esetleg néhány szép cucc is szóba jöhet...

Vegyél finom illatú samponokat, balzsamokat.

Én olykor-olykor egy kis parfümöt is bevetek...

Figyelj arra is hogy ne lógjon a szemedbe a hajad mert az nagyon nem szép!

Ne legyél nyafogós és beszélgess sokat másokkal! ;)

Nagyjából ennyi! :D

2013. márc. 25. 19:27
 26/26 anonim ***** válasza:

Szia!Szerintem az lehet a baj hogy nem vagy még tapasztalt hogy hogyan kellene felhívnod a fiúk figyelmét magadra!

Amúgy ha menő akarsz lenni és a legnagyobb Don Juant meg tudod bolonditani akkor ez jó út hozzá!

Viszont ha tetszene ha egy srác udvarolna neked akkor egy szófogadó fiúval kezdj!

2014. szept. 11. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!