Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Népszerű, menő lány szeretnék lenni. Mit tegyek?
Először is kérlek ne vess, meg. De vágyom a népszerűségre, h udvaroljanak nekem.
Milyen az a lány aki népszerű?
19/L
16/f
5.) Ha oda megy hozzád egy srác és ismerkedne és az mondja szép vagy az KAMU.
1. Ne legyél csúnya , ha csúnya vagy az már bukta.
2. Fölösleges a sok márkás cucc , meg a csini dekoltázsos felsők , miniszoknyák. Ha nem ribanc akarsz lenni akkor azt hagyd szerintem :D Épp ezektől a cuccoktól nem lehet egy ember laza . Szerintem bőven elég ha szép vagy , jó fej és minden hülyeségbe benne vagy. Ha az év hülyeségében részt veszel senki nem fogja elfelejteni a neved ;)
Legyél nyitott, mosolyogj és nevess esetleg néhány szép cucc is szóba jöhet...
Vegyél finom illatú samponokat, balzsamokat.
Én olykor-olykor egy kis parfümöt is bevetek...
Figyelj arra is hogy ne lógjon a szemedbe a hajad mert az nagyon nem szép!
Ne legyél nyafogós és beszélgess sokat másokkal! ;)
Nagyjából ennyi! :D
Szia!Szerintem az lehet a baj hogy nem vagy még tapasztalt hogy hogyan kellene felhívnod a fiúk figyelmét magadra!
Amúgy ha menő akarsz lenni és a legnagyobb Don Juant meg tudod bolonditani akkor ez jó út hozzá!
Viszont ha tetszene ha egy srác udvarolna neked akkor egy szófogadó fiúval kezdj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!