Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Népszerű, menő lány szeretnék lenni. Mit tegyek?
Először is kérlek ne vess, meg. De vágyom a népszerűségre, h udvaroljanak nekem.
Milyen az a lány aki népszerű?
19/L
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 21:43
nem tudom neked milyen barátaid/barátnőid vannak, de pl. az én barátaim őszintén megmondják ha rosszl öltöztem fel/szarul nézek ki és azt is ha jól nézek ki, vagy, hogy úgy általában szép vagyok-e. és ez kölcsönös. csak sajnálni tudlak, hogy neked ilyen hazudós barátaid vannak :)
hát ez nem Amerika...hogy itt két csapat van...én pl. népszerű vagyok mert van egy baromi jó baráti társaságom...Miért akarnék én lenni az a célpont akiről beszél az egész város?? Jaj nézd már ez mit csinál ..kivel van együtt...
Én 3 évig voltam egy népszerű srác-ha van ilyen-barátnője..nagyon szerettem...ő is szeretett..persze mindenki rólunk beszélt...meg aztán a suliból érdekesen minden fiúnak tetszettem...pedig én csak szerelmes voltam...aztán elmúlt kész..pedig nagy szerelem volt...Még most is jönnek oda és a volt barátomról érdeklődnek ..közbe meg már menyasszony vagyok:) Ha neked ez kell,hogy mindeki rólad beszéljen ...és ha csinálsz valamit akkor az legyen a heti téma...hajrá...Én most érzem a legmenőbbek magam mert tényleg olyan emberek vannak a hátam mögött akiknek tényleg jelentek valamit:) Persze azok a menő barátok már elkoptak...
viszont ha nagyon menő akarsz lenni a legegyszerűbb modja-és ezt nem viccből mondom- legyél k"rva...kavarj mindekivel a bulikban és feküdj le mindenkivel...akkor menő leszel...a fiuk körében...de egy igaz barátod se lesz...
AZért elég szomorú,hogy 19 évesen erre vágysz..nincsenek barátaid???
hát ... ma már az számít menőnek ha egy lány mindenkivel megdugatja magát ..
és tudod mi a vicces?
egy osztálytársam 12 éves és menő .. már ha érted hogy ezalatt mit értek :))
szerintem te ne legyél olyan
vagy ha nagyon a középpontban akarsz lenni,akkor barátkozz és legyél kedves,de egyet ne felejts el: NE LEGYÉL KVA!
13L
tegnapelőtt 21:43+
5.) Ha oda megy hozzád egy srác és ismerkedne és az mondja szép vagy az KAMU.
És face-n. A legtöbb barátnő által szépnek mondót lány az csúnya, csak kisminkelte magát de nagyon. A lányok arra mondják hogy szép hogy megpróbálta. Tudjátok hogy a szépség nem örök csak a szándék.
~"szép: De szép vagy (ezen a képen).
csúnya: Neked sincs okod panaszkodni.
szép: ^^
csúnya: Ne légy szerény!"~
nemondja senki a szemedbe hogy szep vagy??
en megmondanam szemtol szembe ha ismernelek
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!