Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan párról, ahol a nő 53, a férfi 27, és már 8 éve együtt vannak?
Ne törődj azzal, mit írnak mások. A szerelem mindenek felett álló érzés, nincs korhoz kötve. A lényeg, hogy TI ketten elfogadjátok egymást úgy, ahogy vagytok, és jól érezzétek magatokat egymással. A külvilág véleményével nem kell törődni. Tudod, hogy Kodály Zoltán első felesége, Emma asszony is egy jóval idősebb hölgy volt, Kodály mégis rajongva szerette. Igaz, a második felesége pedig jóval fiatalabb volt nála, szinte az unokája lehetett volna. A két feleség között 77 év volt a korkülönbség. Na, ezt csak érdekességképpen írtam. Nem számolgatni kell, nem parázni, csak szeretni egymást. Minden embernek más utat kell bejárni az életben, s ez a szerelemre is igaz. Engem inkább a kedvesed vélekedése érdekelne, konkrétan az, hogy ő hogyan éli meg ezt a kapcsolatot. Hisz van egy majdnem veled egykorú fia.
Sok boldogságot Nektek, s még egyszer mondom: no para!!
Természetellenes, kóros az ilyen viszony.
itt főleg a nő, aki nem komplett. de te is elgondolkozhatnál. szeretnél utódot? akkor ne egy édesanyád korabeli nőnek nemzzél gyereket, hacsak vállalod, hogy az anyja nélkül köszöntöd a középiskolai ballagásán.
Kösz a Kodályos példát, erről nem is tudtam, ez most megnyugtatott.
Nem tart el, és nem vagyunk gazdagok sem, mindketten dolgozunk tisztességesen. Sajnálom, ha nem érted, hogyha két ember szerelmes, akkor miért vannak együtt.
Az utolsó válaszolónak meg annyit, hogyha vette volna a fáradtságot és végigolvassa, hogy mik hangzottak el idáig, akkor látta volna, hogy egyikőnk sem akar a másiktől gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!