Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan párról, ahol a nő 53, a férfi 27, és már 8 éve együtt vannak?
21:57 voltam
*Szivem
További sok sikert!
Es mindenhol mutatkoztok is igy egyutt? Es miket szoktak beszolni nektek? A baratnodnek amugy van csaladja, gyerekei? Mit szolnak hozzad?
Ez nem mindennapi dolog, ugyhogy meseljel!:)
De nem a szuleid a prudek, mar megbocsass!!! Ez nem normalis dolog, konyorgom!
Megha forditva lenne a dolog, tudod egy kis fiatal csajszi egy penzes nagypocakos oregember oldalan. Ez annyira nem furcsa, de a ti esetetek.
Hat nem csodalom ha anyukad kiakad, szegeny, oszinten sajnalom. Nekem is van egy kisfiam, de kiakadnek, ha 19 eves koraban hazaallitana egy nagymama koru holggyel!
Ő már 14 éve elvált volt, mikor összejöttünk, és van neki egy fia, aki 1 évvel fiatalabb nálam.
Én szerintem összeillünk, ha máshogy nem, akkor szellemileg mindenképpen egy szinten vagyunk, ugyanazokat szeretjük csinálni, séta, mozi, színház, olvasás. Rajta már pindurit látszik, hogy nem vagyunk közvetlenül egy korban, de annyira szerintem nem néznek meg minket, vagy csak én nem figyelek azokra, akik megnéznek, ezt nem tudom.
A legdurvább az volt, mikor még fiatalabb voltam, és akkor az anyámnak hitték néha. Aztán mikor direkt megcsókoltam, nagyot néztek :D
Hat meg jo hogy anyadnak hittek! Nem csoda, ez a normalis.
Es az meg nem igaz, hogy rajta csak egy pindurit latszik a kor, hiszen akkor nem mondtak volna, hogy o az anyukad. Nyilvan latszik rajta a kor.
Es a fia mit szol hozzad?
Amugy egy konyvet majd irjal, ok?
Én nem tudom megérteni, h egy 27 éves fiatal férfi miért nem tud magának találni egy fiatal nőt? Egyszerűen hihetetlen ez az egész... főleg, h mikor összejöttetek 19 voltál. Szerintem ilyen 19évesen a férfiak csak azért keresnek idősebb nőt, h tapasztalatot szerezzenek, de gondolom te már nem 8éve keresed a tapasztalatot...
Ha szeretitek egymást, akkor sok sikert, de lehet h "egészségesebb" lenne egy korabeli hölgyet összeszedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!