Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan párról, ahol a nő 53, a férfi 27, és már 8 éve együtt vannak?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért most jutott ez az eszembe, de csak kíváncsi vagyok. Csak mert a szüleimmel azóta alig beszélek, és hasonló okok. F/27
2009. márc. 27. 21:38
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:

Egyik mondatodat utod a masikkal, mert

nem erted anyukad reakciojat, a baratnod fiat sem erted, hogy o annak idejen miert akadt ki az anyara.

De ennek ellenere te sajat magad is felsz a jovotol, es szamolod, hogy ki hany eves lesz ekkor es ekkor.

Tehat akkor nyilvan meg kellene ertened az anyukadat, es a fiat is a barinodnek. Hat te sajat magad is tudod, hogy ez nem normalis dolog!!! Es meg te nevezed anyukadat prudnek, amikor te is tisztaban vagy a dologgal!!! Ne csapd be magadat.

Én csak azt tudom, hogy egyszer talán vége lesz, valamikor, de hogy a kor miatt, arra egyelőre semmi esély. Ő is szokta mondogatni, nem tudom viccből e, vagy komolyan, hogyha már túl öregnek gondolja magát, akkor inkább elhagy, de nem ragaszt le maga mellett, de ilyenkor általában csak azt mondom, mint itt is, hogy most a kora miatt hagynám el utoljára, és hogy nem kell egyelőre a jövőbe tekinteni.

Én nem azt mondom, hogy ez nem normális, szerintem eléggé normális az, ha két ember szereti egymást, akkor együtt van, viszont azt is tudom, hogy nem tudni mit hoz a jövő.

2009. márc. 27. 22:37
 32/52 anonim ***** válasza:
79%

"Mikor én 30 leszek, ő 56, mikor én 40, ő 66." És te ilyen életet akarsz? 40évesen fogsz majd megkeresni egy fiatal "husit" (h a szavaiddal éljek), és akkor elég gyorsan kellene gyereket csinálni, ha még időben szeretnél lenni...

Még mindig nem tudom elfogadni, hogy egy 27éves férfinak mi baja van a korabeli nőkkel. Szerintem sokkal többet nyújthatnának neked.

22:16-os voltam (megint)

2009. márc. 27. 22:45
 33/52 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom mar tobb konyvet is elolvastal ezzel a nagy korkulonbseggel kapcsolatban. Mit ir a pszichologia?
2009. márc. 27. 22:46
 34/52 anonim ***** válasza:
100%

Korabban is erdekeltek az idosebb nok? Hogy jott ez az erzes, egy 26 evvel idosebb no irant?

Ha atversz minket, mert szakdolgozatot irsz!!!! Akkor!!!!

2009. márc. 27. 22:49
 35/52 A kérdező kommentje:

Nem is tudom, szerintem majd mondjuk talán 40 évesen is ugyanolyan izgalmas lenne mondjuk egy 15 évvel fiatalabb nővel, mint most, és még remélhetőleg sokáig egy 25 évvel idősebbel.

Ilyen témájú szakirodalomból, ahogy veszem észre, hiány van, de az internet manapság ezt is pótolja, pl. írd be valahova, hogy "fiatalabb férfi idősebb nő" és máris rengeteg dolgot kihoz.

2009. márc. 27. 22:50
 36/52 anonim ***** válasza:
100%
Falun laktok, vagy Budapesten?
2009. márc. 27. 22:52
 37/52 A kérdező kommentje:
Megyeszékhelyen :)
2009. márc. 27. 22:53
 38/52 anonim ***** válasza:
100%
Hat akkor sok boldogsagot!:)
2009. márc. 27. 23:01
 39/52 A kérdező kommentje:

Jah bocs nem láttam a kettővel ezelőtti kérdésed, hogy korábban is érdekeltek e az idősebb nők.

Hát igazság szerint igen, de szerintem ezzel minden tinédzser így van, hogy érdekli, max. szexuálisan egy idősebb, tapasztaltabb valaki, ez velem is így volt, de aztán elmúlt talán, nem véletlenül volt 2 barátnőm még őelőtte is. Azt nem tudom, hogy tudnék e szeretni más vele egykorú nőt, ha ő nem lenne.

2009. márc. 27. 23:03
 40/52 A kérdező kommentje:
Ja és köszönjük! :)
2009. márc. 27. 23:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!