Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan párról, ahol a nő 53, a férfi 27, és már 8 éve együtt vannak?
De te nem akarsz egy korodban hozzad illo feleseget gyerekeket, szoval normalis eletet? Nem felsz hogy megbanod, es a fiatalsagod ramegy a holgyre?
Bar egy ffinak mindig konnyebb, mint egy nonek. Hiszen te meg 50 evesen is nezhetsz ki jol, es lehet fiatal baratnod, sot meg gyereked is lehet majd ennyi idosen. A tesod mit szol hozza? Es anyukadnak hogy adtad be ezt a nem mindennapi szerelmet?
Ha letagad 10 evet, akkor is 43 evesnek nez ki, te pedig 27 eves vagy. 16 ev akkor is a korkulonbseg, tehat lehetne az anyukad, meg jo hogy anyukadnak nezik, nem a barinodnek.
Amugy oelotte volt baratnod mar? Vagy o az elso no az eletedben? Es szerintem miert mar vele lenni, mint egy veled egykoru lannyal?
A húgom úgy ahogy elfogad minket, de nem tudja megérteni, hogy ez hogy lehetséges :)
Az ő fia sem túl prűd, ővele tartja a kapcsolatot, és velem is el tud beszélgetni, ha arra kerül a sor, csak a legelején háborodott fel, hogy ilyet hogy tehet vele az anyja, amit máig nem értek, hogy miért mondott, de aztán az évek során lenyugodott.
Mikor én 30 leszek, ő 56, mikor én 40, ő 66. Ezért. 3 év múlva biztos semmi sem fog még változni, de 13 év múlva nem tudom mi lesz. Külső erő nem hiszem hogy szétválaszthat minket, ha ilyen eddig sem volt, de félek, a távoli jövőtől.
Nem tudom, szerintem 16 év ma már nem túl sok, ha egy kicsit körülnéz az ember, főleg ha 30-40 körüli emberekről beszélünk.
Igen, volt már előtte barátnőm, számszerint 2 is, kb. 1-1 évig, és le is feküdtem velük. Ők 1-2 év eltéréssel egyidősek voltak velem.
Egyik mondatodat utod a masikkal, mert
nem erted anyukad reakciojat, a baratnod fiat sem erted, hogy o annak idejen miert akadt ki az anyara.
De ennek ellenere te sajat magad is felsz a jovotol, es szamolod, hogy ki hany eves lesz ekkor es ekkor.
Tehat akkor nyilvan meg kellene ertened az anyukadat, es a fiat is a barinodnek. Hat te sajat magad is tudod, hogy ez nem normalis dolog!!! Es meg te nevezed anyukadat prudnek, amikor te is tisztaban vagy a dologgal!!! Ne csapd be magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!