Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan párról, ahol a nő 53, a férfi 27, és már 8 éve együtt vannak?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért most jutott ez az eszembe, de csak kíváncsi vagyok. Csak mert a szüleimmel azóta alig beszélek, és hasonló okok. F/27
2009. márc. 27. 21:38
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%

De te nem akarsz egy korodban hozzad illo feleseget gyerekeket, szoval normalis eletet? Nem felsz hogy megbanod, es a fiatalsagod ramegy a holgyre?

Bar egy ffinak mindig konnyebb, mint egy nonek. Hiszen te meg 50 evesen is nezhetsz ki jol, es lehet fiatal baratnod, sot meg gyereked is lehet majd ennyi idosen. A tesod mit szol hozza? Es anyukadnak hogy adtad be ezt a nem mindennapi szerelmet?

2009. márc. 27. 22:18
 22/52 A kérdező kommentje:
16-osnak: Tudjuk, hogy nem az idők végezetéig leszünk együtt, de mikor összejöttünk ő megmondta nekem, hogy mikor már idősnek gondolom őt magamhoz, akkor megérti majd, ha egy fiatalabb nőt fogok keresni. Azóta sem találtam csodálatosabb nőt rajta kívül, és azt hiszem családot alapítani még ráérek.
2009. márc. 27. 22:19
 23/52 A kérdező kommentje:
Tudjuk, hogy nem az idők végezetéig leszünk együtt, de mikor összejöttünk ő megmondta nekem, hogy mikor már idősnek gondolom őt magamhoz, akkor megérti majd, ha egy fiatalabb nőt fogok keresni. Azóta sem találtam csodálatosabb nőt rajta kívül, és azt hiszem családot alapítani még ráérek.
2009. márc. 27. 22:19
 24/52 anonim ***** válasza:
79%
Miert tudjatok, hogy nem orokke lesztek egyutt? Ha szereted hogyan mondhatsz ilyet?
2009. márc. 27. 22:20
 25/52 anonim ***** válasza:
100%

Ha letagad 10 evet, akkor is 43 evesnek nez ki, te pedig 27 eves vagy. 16 ev akkor is a korkulonbseg, tehat lehetne az anyukad, meg jo hogy anyukadnak nezik, nem a barinodnek.

Amugy oelotte volt baratnod mar? Vagy o az elso no az eletedben? Es szerintem miert mar vele lenni, mint egy veled egykoru lannyal?

2009. márc. 27. 22:23
 26/52 A kérdező kommentje:

A húgom úgy ahogy elfogad minket, de nem tudja megérteni, hogy ez hogy lehetséges :)

Az ő fia sem túl prűd, ővele tartja a kapcsolatot, és velem is el tud beszélgetni, ha arra kerül a sor, csak a legelején háborodott fel, hogy ilyet hogy tehet vele az anyja, amit máig nem értek, hogy miért mondott, de aztán az évek során lenyugodott.

Mikor én 30 leszek, ő 56, mikor én 40, ő 66. Ezért. 3 év múlva biztos semmi sem fog még változni, de 13 év múlva nem tudom mi lesz. Külső erő nem hiszem hogy szétválaszthat minket, ha ilyen eddig sem volt, de félek, a távoli jövőtől.

2009. márc. 27. 22:24
 27/52 anonim ***** válasza:
100%
Szellemileg egy téren vagytok...és szexuálisan?Ne mondd nekem azt,hogy egy fiatal,szép aranybőrű nőt nem kivánsz meg,vagy hogy megy ez?Nem tudom elképzelni.Egy 53 éves nő miben vonzó egy 27 évesnek?Ne haragudj,nem bántásból,de tényleg érdekel!
2009. márc. 27. 22:25
 28/52 A kérdező kommentje:

Nem tudom, szerintem 16 év ma már nem túl sok, ha egy kicsit körülnéz az ember, főleg ha 30-40 körüli emberekről beszélünk.

Igen, volt már előtte barátnőm, számszerint 2 is, kb. 1-1 évig, és le is feküdtem velük. Ők 1-2 év eltéréssel egyidősek voltak velem.

2009. márc. 27. 22:27
 29/52 anonim ***** válasza:
79%

Egyik mondatodat utod a masikkal, mert

nem erted anyukad reakciojat, a baratnod fiat sem erted, hogy o annak idejen miert akadt ki az anyara.

De ennek ellenere te sajat magad is felsz a jovotol, es szamolod, hogy ki hany eves lesz ekkor es ekkor.

Tehat akkor nyilvan meg kellene ertened az anyukadat, es a fiat is a barinodnek. Hat te sajat magad is tudod, hogy ez nem normalis dolog!!! Es meg te nevezed anyukadat prudnek, amikor te is tisztaban vagy a dologgal!!! Ne csapd be magadat.

2009. márc. 27. 22:30
 30/52 A kérdező kommentje:
Én is férfi vagyok, persze, hogy kívánnék egy korombeli husit is, de úgy érzem, hogy szexuálisan is ki tudjuk egymást elégíteni, és még az igényeink is azonosak. Ha megengeded, akkor küldök neked privátban róla néhány normál képet.
2009. márc. 27. 22:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!