Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért nem kell tenniük semmit, hogy legyen kapcsolatuk?
Hát azért ez nem így működik, én igenis léptem nő létemre is, bár nem sikerült, de azért nem bántam meg, sokkal erősebb lettem ez által. És lehet léptek felém, de ha csak várok, akkor mi garantálja, hogy olyan pasi fog felém lépni, aki nekem kell, semmi, pont ezért küldtem el mindet, aki össze akart jönni velem.
Ha csak várok álmaim hercegére sosem fog eljönni.
Na meg ott is az igazság, hogy sokan mégcsak el sem hinnék, hogy esélyük lenne, szóval fura ez a világ, ha mindenki megpróbálná, lehet nem lennék most egyedül.:S
21/L
Nagy különbség van a "szexpartner" és a "kapcsolat" között, kedves kérdező.
Egy nő - hacsak nem ijesztően csúnya - akár százasával találhat szexpartnert. Kapcsolatot épp emiatt nehezebben, és azért neki is tennie kell.
19:21
Így illik?Illik szépen beszélni és nem személyeskedni olyas valakivel akit nem ismersz.Ezzel be is bizonyítottad mennyire kulturált és művelt "nő" vagy:)
Arról semmit nem írtál, hogy mit tesznek a nők azért, hogy komoly kapcsolatuk legyen mert én úgy látom, hogy leginkább semmit.
Kezdeményezni...minek?Mindenki elutasít kivétel nélkül akkor mi értelme?Ha meg valaki elutasít utána sz/r és ronda pasinak kell gondolnom magam, és nevetségessé válok, megszégyenülök, pedig én komoly kapcsolatot akarok, de nem lehet mert csak elutasítani tudnak a nők.
A házimunkákról meg ilyenekről meg ne beszéljünk, magam főzök mosok takarítok magamra, nem ezért van szükségem egy nőre hogy megcsinálja helyettem.
Akár mennyire vagyok jó ember, hiába van házam, pénzem, kocsim, hiába vagyok művelt, hiába van jó állásom még sem kellek a nőknek, ők meg nem jönnek, ha én megyek hozzájuk elutasítanak, szóval nem értem, mindenkinek ilyen óriási irreális elvárásai lennének?
Egy csavargóval aki részeg meg füvezik persze összejönnek, hmm érthetetlen.
19:52
Nem tenne ennyit egy nő cserébe, hogy legyen egy pasija aki szereti?Akkor hogy akarnak így boldog párkapcsolatot?Érdekes...
Meg nem is kell udvarolni, csak szóba elegyedni beszélgetni, ennyi elég is lenne.
21:04
Nem nem vagyok csúnya, de téged is megnéznélek ha már ennyire válogatós vagy.
Ez a baj, hogy a nőknek a férfiak 0.1%-a tetszik kb. vagy annyi sem, lehetetlen megfelelni nekik és akkor még mi szaladgáljunk utánuk, ez egy vicc, egy normális férfi aki becsületes és jószívű egyedül öregszik meg, azért ez durva, számomra érthetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!