Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek miért nem kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért nem kell tenniük semmit, hogy legyen kapcsolatuk?

Figyelt kérdés
Csak kivárják amíg a férfiak udvarolnak nekik és aki a legjobban tetszik nekik azzal jönnek össze, a többit meg jól kihasználják és hitegetik.Még is folyton elégedetlenek, hogy nem egy filmsztár kezdeményezett náluk, hogy élhetnek ilyen álomvilágban?
2011. jún. 30. 19:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%

Hát azért ez nem így működik, én igenis léptem nő létemre is, bár nem sikerült, de azért nem bántam meg, sokkal erősebb lettem ez által. És lehet léptek felém, de ha csak várok, akkor mi garantálja, hogy olyan pasi fog felém lépni, aki nekem kell, semmi, pont ezért küldtem el mindet, aki össze akart jönni velem.

Ha csak várok álmaim hercegére sosem fog eljönni.

Na meg ott is az igazság, hogy sokan mégcsak el sem hinnék, hogy esélyük lenne, szóval fura ez a világ, ha mindenki megpróbálná, lehet nem lennék most egyedül.:S

21/L

2011. jún. 30. 19:22
 12/25 anonim ***** válasza:
91%

Nagy különbség van a "szexpartner" és a "kapcsolat" között, kedves kérdező.

Egy nő - hacsak nem ijesztően csúnya - akár százasával találhat szexpartnert. Kapcsolatot épp emiatt nehezebben, és azért neki is tennie kell.

2011. jún. 30. 19:30
 13/25 A kérdező kommentje:

19:21

Így illik?Illik szépen beszélni és nem személyeskedni olyas valakivel akit nem ismersz.Ezzel be is bizonyítottad mennyire kulturált és művelt "nő" vagy:)

Arról semmit nem írtál, hogy mit tesznek a nők azért, hogy komoly kapcsolatuk legyen mert én úgy látom, hogy leginkább semmit.

Kezdeményezni...minek?Mindenki elutasít kivétel nélkül akkor mi értelme?Ha meg valaki elutasít utána sz/r és ronda pasinak kell gondolnom magam, és nevetségessé válok, megszégyenülök, pedig én komoly kapcsolatot akarok, de nem lehet mert csak elutasítani tudnak a nők.

A házimunkákról meg ilyenekről meg ne beszéljünk, magam főzök mosok takarítok magamra, nem ezért van szükségem egy nőre hogy megcsinálja helyettem.

Akár mennyire vagyok jó ember, hiába van házam, pénzem, kocsim, hiába vagyok művelt, hiába van jó állásom még sem kellek a nőknek, ők meg nem jönnek, ha én megyek hozzájuk elutasítanak, szóval nem értem, mindenkinek ilyen óriási irreális elvárásai lennének?

Egy csavargóval aki részeg meg füvezik persze összejönnek, hmm érthetetlen.

2011. jún. 30. 19:43
 14/25 anonim ***** válasza:
mostanában eléggé ugy van h a lányok futnak a fiuk után..
2011. jún. 30. 19:44
 15/25 A kérdező kommentje:
Hát nekem nem tűnt ez fel, volt, hogy lementem egy diszkóba álltam a bárpultnál egész este és semmi nem történt, pedig direkt jó ruhákba mentem, amik jól állnak nekem nő ismerőseim szerint.
2011. jún. 30. 19:51
 16/25 napietus ***** válasza:
talán ne olyan nőkkel próbálkozz, akik drogos csavargókkal jönnk össze, nem vagytok egy szinten...ha meg meg sem próbálod, akkor tutira nem sikerül. azt ne várd, hogy egy nő udvaroljon Neked, mert nem fog :)
2011. jún. 30. 19:52
 17/25 A kérdező kommentje:

19:52

Nem tenne ennyit egy nő cserébe, hogy legyen egy pasija aki szereti?Akkor hogy akarnak így boldog párkapcsolatot?Érdekes...

Meg nem is kell udvarolni, csak szóba elegyedni beszélgetni, ennyi elég is lenne.

2011. jún. 30. 19:58
 18/25 anonim ***** válasza:
25%
Lehet kedves kérdező h ku*va csúnya vagy? Mert ha ennyi dolgod meg van és még sincs csajod csak ez lehet a megoldás... Én személy szerint mindenkit elutasitottam eddig aki bepróbálkozott sose volt még barátom. Szerinted miért? Nem azért mert álomvilágban élek hanem mert nem jön be,nem teccik stb. Én azzal akarok összejönni aki tényleg teccik netalán szerelmes vagyok belé...
2011. jún. 30. 21:04
 19/25 A kérdező kommentje:

21:04

Nem nem vagyok csúnya, de téged is megnéznélek ha már ennyire válogatós vagy.

Ez a baj, hogy a nőknek a férfiak 0.1%-a tetszik kb. vagy annyi sem, lehetetlen megfelelni nekik és akkor még mi szaladgáljunk utánuk, ez egy vicc, egy normális férfi aki becsületes és jószívű egyedül öregszik meg, azért ez durva, számomra érthetetlen.

2011. jún. 30. 22:57
 20/25 anonim ***** válasza:
35%
Alig várom már,hogy lehessen kapni a PS vitát:) Remélem lesz majd rá pénzem. A szerelemmel meg ehhez hasonló nem létező semmi dolgokkal meg nem foglalkozok. Ha szexre van szükségem arra ott vannak a prostik. Éljen a Sony és a prostik:)
2011. júl. 1. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!