Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belllllla kérdése:
Szerintetek leszbikus lettem?
Figyelt kérdés
eddig mindig csak pasikkal jartam,de sosem birtam veluk 2 vagy 3 hetnel tovabb.de mostanaban mar rajuk se birok nezni nem akarok egyel sem jarni,es ez mar a baratnoimnek is kezd feltunni,es eszrevettem magamon h inkabb a csajok tetszenek.van egy legjobb baratnom aki nagyon szep es mar a kelletenel tobbet szoktam ra gondolni ha vele vagyok legszivesebben megcsokolnam.tobbet erzek iranta mint baratsag,es ez kezd megijeszteni....2011. jún. 30. 18:19
11/16 anonim válasza:
hmm, igen én smároltam az egyik legjobb barátnőmmel, mert elötte kezdtem rá UGY gondolni. nem lett belöle semmi, ő hülyének nézett, de rájöttem h mekkora hülyeséget követtem el, bocsánatot kértem tőle, majd visszatértem a normális énemhez és ujra megjött az eszem...
ha gondolod kiprobálhatod, de lehet te is rájössz majd amikor mar -ott- tartotok, hogy a fiuk azért mégis csak jobbak :))
12/16 anonim válasza:
"A mostani pasik mind rondák! Nem csoda, hogy nekem se tetszik senki!" mutass már 1 pasi képet amelyik tetszik thx
13/16 anonim válasza:
velem is ugyan ez van..bár én 15 vagyok és lehet sokan azt gondolnák hogy jaj még fiatal és ez csak divat most de..én erről még senkinek sem mertem beszélni és kicsit félek.ha gondolod, beszélhetnénk privátban..
14/16 A kérdező kommentje:
ok irtam privit
2011. júl. 13. 11:58
15/16 anonim válasza:
a leveledet nem kaptam meg mert közben már nem használtam azt a fiókomat amire írtál és törölték nekem...de még küldtem akkor a te címedre egy levelet.ha még beszélgetnél csak válaszolj:)
16/16 anonim válasza:
Velem is igy van es nagyon egyutt tudok veled erezni!!!ha akarsz beszelni privatba akkor beszeljunk errol ja amugy hany eves vagy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!