Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belllllla kérdése:
Szerintetek leszbikus lettem?
Figyelt kérdés
eddig mindig csak pasikkal jartam,de sosem birtam veluk 2 vagy 3 hetnel tovabb.de mostanaban mar rajuk se birok nezni nem akarok egyel sem jarni,es ez mar a baratnoimnek is kezd feltunni,es eszrevettem magamon h inkabb a csajok tetszenek.van egy legjobb baratnom aki nagyon szep es mar a kelletenel tobbet szoktam ra gondolni ha vele vagyok legszivesebben megcsokolnam.tobbet erzek iranta mint baratsag,es ez kezd megijeszteni....2011. jún. 30. 18:19
1/16 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel , lehet , hogy igen vagy csak kíváncsi vagy. 17/l
2/16 Dottorre válasza:
Ez inkább csak kíváncsiság lesz. Azt mondom, ki kell próbálni, és rájössz. Lehet, hogy most fogod felfedezni az igazi éned, és tényleg leszbikus leszel. Majd kiderül, minden esetre, ha az ilyesmi vonz, ki kell próbálni, hogy megbizonyosodj róla, hogy hova tartozol.
25/F
3/16 anonim válasza:
az is lehet h k.rva ocsmány fiukák vannak körülötted^^
4/16 A kérdező kommentje:
nem csunya fiuk vannak korulottem,epp ezert kerdezoskodnek a baratnoim is,mert most is akart velem jarni egy jo pasi de valahogy nemakartam tole semmit nemis erdekelt
2011. jún. 30. 21:38
5/16 anonim válasza:
Gondold végig, hogy tudnád e nyalogatni a pisilőjét.
6/16 anonim válasza:
Csak kíváncsi vagy....lehetőleg ne lányokkal kamatyolj cicus.
7/16 anonim válasza:
Elmúltál már 14? Maradj a fajfenntartásnál és keress egy pasit inkább. Tudom most ez a divat hogy lány lánnyal meg fiú fiúval de maradjunk eredetiben hidd el jobb
8/16 A kérdező kommentje:
17vagyok,es nem a divat miatt van.....
2011. júl. 2. 14:17
9/16 anonim válasza:
úristen neee ne állj át a sötét oldalra! most mond h jobban örülnél annak hogy 1 lánnyal feküdj 1 ágyban minthogy norm életed legyen...
10/16 anonim válasza:
A mostani pasik mind rondák! Nem csoda, hogy nekem se tetszik senki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!