Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vercso kérdése:
Szerintetek Leszbikus vagyok? Egy 15 eves lany vagyok es lehet hogy az lettem de nem hiszem mert en a fiukat szeretem . Es csak egy csajal voltam! 1-2 honapja ki probaltam vele csok .
Figyelt kérdés
Szerintetek lezbi vok? Es amikor csokol akkor azt erzem, hogy szeretem . Es meg nem akarja a dolgot . En meg szeretnem folytani, hogyan tudnam ra venni?2011. jan. 7. 00:54
1/9 anonim válasza:
A leszbikus az, aki csak a lányok iránt vonzódik. Te ezek alapján inkább biszexuális vagy, mert a fiúkat is szereted, de a szóbanforgó lánnyal is szeretnéd folytatni a kalandot.
2/9 A kérdező kommentje:
Es szerinted ez baj ?? Mert en csak 15 vagyok epphogy betoltottem es ilyeneket erzek . de en csak 1 lany irant erzem ezt .. hogyan legyek normalis ? mert nincs baratom meg , rendes kapcsoltaom
2011. jan. 7. 04:26
3/9 anonim válasza:
A biszexualitásnak is vannak fokozatai. Általában nem egyformán viszonyul egy biszexuális ember sem mindkét nem képviselőihez. Például a biszexuális lányok nagy részénél jellemző, hogy tartós párkapcsolatokat fiúkkal alakítanak ki, míg a lányokkal inkább csak a szexet próbálják ki időnként. És nem, nem "baj" a biszexualitás. ;)
Te még csak 15 éves vagy. Még csak most kezd alakulni a szexuális irányultságod. Nem lehet megmondani, hogy a lányokat, vagy a fiúkat fogod szeretni jobban. De ne aggódj feleslegesen emiatt! Majd kialakul. Másrészt nem kell sietni sem egyáltalán. Az, hogy 15 évesen még nincs állandó kapcsolatod, teljesen normális.
4/9 acel válasza:
próbáld ki egy sráccal is, ha nem jön be akkor lezbi lesz belőled, ha a srác jobban bejön akkor heteró köröket fogsz szem előtt tartani, ha mindkettő akkor biszex.
5/9 A kérdező kommentje:
ok megfogadom a tanacsot . Ki fogom probalni egy fiuval . es megnezem , meik a jobb nekem . de en normalis lany akarok lenni , nem akkarom hogy a csaladomat szegyeneitsem . mert szerintem ez szegyen .
2011. jan. 8. 05:30
6/9 anonim válasza:
nem szégyen, ha nem tudnak róla :)
7/9 A kérdező kommentje:
, en aszt hiszem szerelmes vok bele . e o szereti a fiukat ... hogyan , tudnam ra venni komolyabbra ???
2011. febr. 4. 21:20
8/9 anonim válasza:
Ma már nem nagy dolog, max biszex vagy, ami lányoknál jó dolog! :D
9/9 anonim válasza:
Lehetek az a fiú akivel probálod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!