Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi erről a véleményetek?
Sziasztok!
Sajnos már nagyon régóta nincs barátnőm:(
Néha-néha próbálok ismerkedni,de sajnos elég kevés sikerrel.
Kezdem azt hinni h nekem már sosem lesz barátnőm,sem pedig boldog párkapcsolatom.
Úgy gondolom h talán akk talán lehetne ha lenne egy szép Bmw-m,Audi-m.Szerintem nekem ez lenne az egyetlen lehetőség,vagyis én kezdem ezt érezni.Am megjegyzem nem vagyok milliomoscsemete......
Szóval még igen sokat kell harcolnom egy ilyen autóért:)
Persze tudom most sokan azt írják majd h igen,de akk csak autó/pénz miatt lenne velem vki,de én sajnos már nem látok más kiutat ebből a helyzetből:(
Szerintem sosem tudna vki saját magam miatt szeretni,legalábbis én ezt érzem:(
Am 19 éves vagyok,sokan ezt írjátok majd h előttem az élet,meg ehhez hasonlókat,meg h nem maradtam le semmiről stb..
Én úgy érzem igenis sok mindenről lemaradtam,mert a baráti körömben ilyen idős korában mindenki túlvan legalább 3-4 lányon.
Nekem meg semmi:(
Légyszi segítsetek!
Köszönöm
Kedves kérdező!
Menj el egy diszkóba, igyál egy picit és szedj fel egy csajt. Problem?
Én találkoztam olyan csajjal akinek mondtam ,hogy van kocsim és az is egy 1200 zsiguli ,erre ő jól van akkor megyünk az erdőbe egy kerülőre! :)
Bmw-vel igen több esélyed lenne Neked is meg Nekem is!Akár ki akármit is mond!De egy bmw-mellé csak egy olyan macát szerzel aki csak a pénzedet szereti meg azt hogy kocsikáztatva van a segge!
Én is a nulláról kezdtem ,bmw-vém még mindig nincs ,de nem is akarok!Azzal a zsidók és a cigányok közlekednek!
Én azt tanácsolom ,hogy több buliba kéne elmenned!Mármint az a baj ,hogy nem iszol eleget! :) Én a Te korodban szinte minden hétvégén másik buliban kötöttem ki!Minél több helyre mész annál több az esélye ,hogy megismerkedj valami csajjal vagy futó kalanddal!Én ezt csak tudom ,mert soksor egyedül indultam pestre éjszakai életet folytatni és sosem unatkoztam és soha sem éreztem magam egyedül!
nekem semmi pipere kocsim nincs és akkor mi van ?
semmi.. attól hogy pénzes vagy vagy nem attól még lehet nőd.. jó lehet aki kulák annak jobbak az esélyei én nem vagyok az és befűztem már nem egy gazdag csávó nőjét ..xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!