Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 33 éves elmúltam és még sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 éves elmúltam és még sosem volt barátnőm. Súlyos?

Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 21:55
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
Olyan is volt,nyaralás alkalmával megmondtam egy lánynak(mikor kettesben maradtunk)tetszik és vonzónak találom,a válasz fintorgás,aztán ott hagyott.Este meg elment kettyinteni az idegenvezető fiával.Könyvmoly típusú csaj volt,szemüveges.(de nekem bejött)Félre értitek,ha azt gondoljátok,hogy engem a szüzesség elvesztése zavar,mert nem.Persze,jó lenne a gyakori szex,de hát...
2009. márc. 27. 14:06
 32/47 anonim ***** válasza:

14:01 - es:

Az iwiw egy a közösségi oldal, nem pedig társkereső!

Azért a faji előítéleteid is gátló tényezők - szerintem.

De Te tudod...

2009. márc. 27. 14:13
 33/47 A kérdező kommentje:
faji előítéletemből márpedig nem engedek,akár tetszik-akár nem!
2009. márc. 27. 14:16
 34/47 anonim ***** válasza:

A Te bajod!

Lehet, hogy pont egy roma lány segítene Téged kihozni ebből a letargiádból, mert ÉLET - et vinne szürke hétköznapjaidba!

De ha jobb a sok búval - b*szott nőci, hát tedd azt!

2009. márc. 27. 14:21
 35/47 A kérdező kommentje:
Félreérted:letargián már túl vagyok,csak szürke hétköznapjaim vannak.Nem szeretnék lesülyedni olyan szintre,hogy roma barátnőm legyen.Ebből nem engedek.
2009. márc. 27. 14:30
 36/47 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi a jó tanácsokat,hasznos dolgokat írtok,még pontoztam senkit.Írtatok olyan dolgokat,amiket sejtettem,de kaptam új infókat,mégegyszer köszi,és további hozzászólásokat!
2009. márc. 27. 14:33
 37/47 anonim ***** válasza:
Hát more ha nem vagy langyi ( amit kétlek ha amit írtál tényleg foglalkoztat) akkor húzz bele már azt is mondhatjuk hogy majdnem elkéstél , de még csak majdnem, ne legyél öreglegény mert nem jó....
2009. márc. 27. 15:06
 38/47 A kérdező kommentje:
tényleg nem vagyok langyi,nem vagyok züllött sem(nem iszom és nem dohányzomami szerintem nem rossz ajánlólevél,elvileg már találkoznom kellett volna valakivel,de lehethogy unalmas,szürke kisegér vagyok?
2009. márc. 27. 15:18
 39/47 anonim ***** válasza:
hát bizony,ez súlyos.
2009. márc. 27. 15:46
 40/47 anonim ***** válasza:
Szerintem nem súlyos, csak egy kicsit szokatlan.
2010. júl. 5. 08:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!