Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 33 éves elmúltam és még sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 éves elmúltam és még sosem volt barátnőm. Súlyos?

Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 21:55
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
44%
azért szerintem a papokat nem kéne ebbe belekeverni, azok nem hasraütés szerűen lesznek papok, hacsak nem papnak készültél világ életedben akkor nem nomrális
2009. márc. 26. 23:43
 12/47 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azért gondolom, hogy baj(még véletlenül sem súlyos) mert annak alapján, hogy feltetted a kérdésed, úgy gondolom, hogy zavar.
2009. márc. 27. 00:02
 13/47 anonim ***** válasza:
92%
Én 34 éves vagyok,és én se voltam még nővel.Azt nem mondanám,hogy zavar, csak néha szégyellem.Meg más dolog,hogy miért?Én a gátlásosságom miatt vagyok ilyen "helyzetben".Pszichiáternél is voltam,de nem kifejezetten emiatt, (más betegség miatt),de az is közrejátszik biztosan.Régen mindig azt gondoltam van időm vele,de most,ahogy telik az idő, egyre kevesebb esélyem van rá,hogy találjak egy olyan lányt,aki el tudna fogadni így is. Egy prostihoz elmehetnék,de az nem vonz,és nem az én világom. Sokszor voltam úgy,hogy olyan lányba voltam szerelmes,aki nem viszonozta az érzéseimet,vártam rá úgymond, és azokkal nem foglalkoztam akiknek tetszettem volna. Különc vagyok,az kétségtelen,és elég természetellenes dolog,főleg a mai világban,hogy ennyi idősen ne legyen egy férfinak még barátnője.De nem tudok mit csinálni vele,nem forgathatom vissza az időt, és ezt kell tudni elfogadni. Hülye voltam,és sok mindent elszalasztottam az életben, de már nem bánok semmit(mert nincs érteleme).Inkább előre tekintek,és nem görcsölök azon,hogy most miként pótoljam be az elmúlt éveket,akár hetek alatt.A neten próbálok ismerkedni,és majd lesz valahogy.A kérdezőnek is ezt tanácsolnám,vagy ha nem olyan gátlásos mint én,akkor járjon szórakozni,vagy bárhova ahol ismerkedni,barátkozni lehet,és ne ezen rágódjon,hogy "Úristen,még nem voltam nővel!". Egyszer mindennek eljön az ideje.Úgy látszik mi ilyen,nagyon későn érő típusok vagyunk!Sok sikert a kérdezőnek!:)
2009. márc. 27. 00:29
 14/47 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, vannak így mások is, azért ha nem is tipikus az eseted, nem vagy ezzel egyedül! Van pl. egy barátnőm, aki 24 évesen vesztette csak el, és egy kb. Veled egykorú haverom, aki 10 éve nem volt nővel, pedig lehetett volna. És ez csak az én ismeretségi köröm! Szaladgál még a világban egy pár ilyen visszahúzódóbb, megfontoltabb típus, mint Te! :)

Én nem tartozok azok közé, akik "hű, tényleg, még nem, úúúristen" és elájulnak :D, de vannak ilyenek, úgyhogy nem biztos, hogy ezt mindenkinek az orrára kell kötnöd, főleg -szerintem - ne a potenciális jelölteknek. Ha már összejöttetek, majd egyszer elmondod, de ne ezzel kezdd. A lányoknak általában nem imponál az ilyesmi. Ez azért ne szegje kedved, csak mint stratégiai tanácsot mondom!!!

Volt egy huszas évei elején járó, akkor még szűz haverom, akinek azt tanácsoltam, változtasson a "jaj én olyan szerencsétlen vagyok, nem kellek én egy lánynak se" csajozási modorán, (ilyeneket nem szabad mondani!!! kiábrándító!!!) - és adja elő a dolgokat több önbizalommal, azt sugallva, (nem mondva) hogy "hah, természetes, hogy volt már barátnőm" - és lám, 2 hét múlva lett barátnője. NEm kell szemtelennek lenni nyálat csorgatni, de a szerencsétlenkedés, önbizalomhiányosöveg sem előnyös. A 2 között a nyerő. :D

Próbálj ismerkedni - hogyhogy olyan lány se volt, akivel beszélgethettél volna? Járj el koncertre, bulikba, kocsmázni, könyvtárba, kiállításra, amihez kedved van, hirdess az interneten - rengetegen csinálják! - nézz körül a környéken, ahol laksz nézd meg a boltban az eladónőt :) Sok sikert!

2009. márc. 27. 03:04
 15/47 anonim válasza:
100%
Lehet hogy a párkapcsolat biológiai igény, de azért hogy valakivel lefeküdjek,meg mert mások ezt látják helyesnek, nem fogom megtenni. Körülöttem bomlanak fel családok, folyamatosan romlanak meg kapcsolatok. Nem tűnik fel senkinek, hogy ezt nem akarom? Majd ha nem arról fog szólni egy lány 14 és 20-as évei közötti élete, hogy dohányzik, mert sikk, szexel azzal aki az útjába akad a discoban, részegre issza magát hétvégéken, visszapofázik a szüleinek, nem szeret tanulni, akkor valószínű hogy lesz barátnőm. Csak ennyi.
2009. márc. 27. 07:02
 16/47 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem ez baj, nem normális dolog. Vagy egyszerűen unatkozik a kérdező és kamu kérdés.
2009. márc. 27. 07:06
 17/47 anonim ***** válasza:
75%
Nem kötelező párkapcsolatban élni,szóval szerintem nem "súlyos".;)
2009. márc. 27. 08:02
 18/47 anonim ***** válasza:
100%
Ide mindneki azt irja ,dehogy is,nem az,ez teljesen normális..a való életben kiváncsi vagyok 10 emberből hány nem rémülne meg ettől.. és nem,ez egyáltalán nem normális.
2009. márc. 27. 08:55
 19/47 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem általában a nagyon hűséges és kitartó embereknek lesz viszonylag későn kedvesek, akiket SZERETNEK.

Nem beteges ez a dolog ( igaz, a biológiai része már azért kicsit más tészta - én nő létemre sem bírtam volna ki, hogy ennyi idős koromig ne legyek együtt senkivel...de nézőpont kérdése), hanem legalább őszinte, hiszen így legalább se másokat, és ami a lényeg: se magadat nem hülyítetted, nem beszélted be magadnak, hogy "De boldog vagyok xy - nal.", aztán a csudákat...

És igenis vannak férfiak, akiket a nők "vesznek férjül", de ettől még a házasság semmivel sem alacsonyabbrendű, mint másoké.

2009. márc. 27. 09:02
 20/47 anonim ***** válasza:

Előző:

28 / nő voltam és az 1.mondatban "kedvesük" - et akartam írni..

:P

2009. márc. 27. 09:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!