Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 33 éves elmúltam és még sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 éves elmúltam és még sosem volt barátnőm. Súlyos?

Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 21:55
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
63%
Hááát... Hogy érted, hogy még sosem voltál nővel? Az súlyos.
2009. márc. 26. 21:58
 2/47 anonim ***** válasza:
100%
Ha Te annak tartod, mert hiányzik valaki, akkor igen; ha így érzed jól magadat, akkor meg ne erőltesd!
2009. márc. 26. 21:58
 3/47 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gond, miért kellene mindenkinek megfelelnie a "társadalmi elvárásoknak"? Így alakult az életed eddig, ennyi, nem te vagy az első. Van egy barátunk aki 36 éves és neki sem volt még barátnője, de jól érzi magát, nem szégyelli. ili
2009. márc. 26. 22:05
 4/47 A kérdező kommentje:
Első hozzászóló:elvileg lányokat szeretem,de ,még nem volt szerencsém
2009. márc. 26. 22:06
 5/47 A kérdező kommentje:
nem voltam nővel,még nem volt barátnőm,de még csak olyan se volt,akivel beszélgethettem volna
2009. márc. 26. 22:07
 6/47 anonim ***** válasza:
100%
De egyébként szeretnéd? Mi tart vissza attól, hogy megismerkedj egy lánnyal? Érdekelne.
2009. márc. 26. 22:23
 7/47 anonim ***** válasza:
100%
Inkább szokatlan,mint súlyos.
2009. márc. 26. 22:29
 8/47 anonim ***** válasza:
68%

Le fogtok pontozni (ne tegyétek, lécci:-), de szerintem súlyos.

Jártál diszkóba, kocsmázni valaha is?

2009. márc. 26. 22:36
 9/47 anonim ***** válasza:
47%

nem normális dolog ez, mindennek megvan a maga ideje. pl annak hogy szobatiszta leszel, megtanulsz járni, egyedül enni stb. ugyanúgy megvan annak az ideje, hogy csajozzál, pasizzál, megtanuld hogy működnek a kapcsolatok, a szex stb. erre való a kamaszkor. szerintem már 22évesen is gáz, a szüzesség még nem annyira, de az, ha valakinek még nem volt kapcsolata abban a korban akkor ott valami nem stimmel. minden sértés nélkül mondom, tényleg nem bántásból, de mindenképpen keress föl egy pszichológust, mert valami komoly lelki háttere lehet ennek a dolognak, amiről lehet hogy nem is tudsz.

egyébként nem is próbálsz ismerkedni, vagy esetleg régebben próbáltál?

2009. márc. 26. 22:47
 10/47 anonim válasza:
87%

A párkeresés nem "társadalmi elvárás", hanem biológiai igény. Lehet pár nélkül is élni (lásd a katolikus papok), de jobb párosan.

Gond akkor van csak, ha zavar.

2009. márc. 26. 23:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!