Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 éves elmúltam és még sosem volt barátnőm. Súlyos?
A "párkapcsolatban élni" és a "sosem d*gtam még életemben" között óriási különbség van.
Miért kell elferdíteni a kérdést, és főleg a problémát.
Igenis súlyos gond (lehet), de nem a társadalomnak, meg nem olyan embereknek, akiknek semmi közük hozzád, hanem nyilván neked. Különben nem kérdezted volna meg. Senkinek nem kell megfelelned, de a szex az életünk része aktív éveinkben.
Én biztos vagyok benne, hogy ha akarod, találsz magadnak olyan lányt, aki szeret téged, rendelkezz akármilyen tulajdonságokkal. Gondolom, lányban is lehet olyan, aki még nem volt férfival 33 évesen.
Szóval: aki keres, talál!
2009. márc. 27. 09:31
kérdésedre válaszolva, igen elég súlyos, hacsak nem valami vallási/meggyőződési oka van.
2009. márc. 27. 13:27
23/47 A kérdező kommentje:
Hello.Nem a testiségről van itt elsősorban szó,hanem társról,barátnőről.Valahogy nem jövök be senkinek.Volt olyan osztálytársam,akinek már általánosban(alsóban)volt barátnője,nekem sose volt szerencsém.Valahogy kerülnének,mintha leprás lennék.Kicsit durva a hasonlat,de közelíti a valóságot.Szórakozni?Az a probléma,nincs kivel és nincs hova.Legalábbis nem nagy a választék szórakozóhely ügybe.Nincs haveri kör.Régebben jártunk buliba,de sose jött be igazán.
24/47 A kérdező kommentje:
Szó sincs vallási meggyőződésről.Azt írta itt valaki,"hogy nem bírta volna ki szex nélkül"És ha kénytelen,mert elutasítják a közeledését,nincs önbizalma,gátlásos,nem is jó képű,akkor mi van?Ha valakit 100 elutasítanak,(sok keserű tapasztalat)akkor ő már 101edszerre nem próbálja meg.Ezt dobta a gép.
25/47 A kérdező kommentje:
Egyre kevésbé érzem így jól magamat.A párkapcsolatot még hírből sem ismerem.Egyszer voltam szerelmes,de nagyon.Óriási csalódás volt,de kijózanító.Helyretett.Tudom hol a helyem:értéktelen hulladék kategóriába tartozom.
26/47 A kérdező kommentje:
Testiségről:Prostinál voltam,háromszor is.De nem jött be igazán.Én magamnak jobban csináltam.Ja és 20 ezer forintom bánta(a 3 alkalmat)
ne haragudj,de amig értéktelen hulladéknak titulálod,érzed magad,addig ez ki is ül az egész megjelenésedre..önbizalom,mert sosem találsz snekit magadnak.
2009. márc. 27. 13:58
28/47 A kérdező kommentje:
Szóval hiányzik az érzés,hogy viszont szeretnek.Olyan volt,hogy fogom a kezét,csókolóztam is.De tovább nem jutottam.Valahogy sose vettek komolyan.Egyszer gyerekes vagyok,egyszer túl komoly.Ha rámenős vagyok,akkor biztos erőszakos vagyok,ha meg nem,akkor biztos nem szeretem a lányokat,vagy észre se vesznek.Általában a cigány csajok próbálkoztak be nálam,de kösz-nem.Mindenki maradjon a fajtájánál.
29/47 A kérdező kommentje:
Iwiwen próbálkoztam,a válasz:te beteg vagy,miért irogatsz nekem?Illetve:a zaklatást a törvény bünteti,nem tudtad?marha vicces!
Abszolut önbizalom hiánnyal küzködsz, és olyan más lelki fusztráltságokkal, gondokkal is, hogy szerintem keress fel egy szakembert, egy lélekgyógyászt, mert amíg nem teszed helyre magadban a dolgaidat, tényleg nehezen
( vagy egyáltalán ) nem fogsz találni párt, és Téged is nehezen fognak így megtalálni ( hiszen nem csak mi választunk, hanem mindket is választanak ), mert a kisugárzásod és negatív életszemléleted alapján nem nyitnak feléd, legalábbis kicsi rá az esély.
A prosti dologra pedig tényleg igaz a mondás, hogy szexet lehet venni pénzért, de szerelmet nem.
2009. márc. 27. 14:01
Kapcsolódó kérdések: