Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el ilyen sokan azokat akiknek szeretője van, vagy épp szeretők?
Akkor meg ne pontozd le azt, aki nem azt mondja, amit hallani szeretnél.
Szerintem is undorító dolog, mert ha már kihűlt a kapcsolat, jobb abbahagyni, mert a másik félnek is joga van társat keresni ahelyett, h évekig hazugságban éljen egy olyan emberrel, aki mással szexel, csak együtt laknak.
Ja, és nem vagyok szingli. Amúgy a trió melyik tagjára kéne irigykednem? Szerintem egyik pozíció sem irigylésre méltó..
Nem, nincs rossz emlékem és házas vagyok (mindenféle szeretők nélkül), szóval tényleg csak az objektív véleményem olvasható fentebb. Ha nem te pontozol le mindenkit, akkor bocs, nem neked szólt!
Ha a felháborodás alatt az utolsó pár sorra gondolsz, azt az (azt hiszem) 1. válaszolónak írtam elsősorban, aki azt hiszi, h aki elítéli a szeretősdit, az csakis azért teszi, mert 40 éves irigy vénlány.
Amúgy tényleg mindenkinek joga van úgy élni, ahogy jól esik, szóval én nem akarok papolni senkinek, csak mivel itt a véleményekre voltál kíváncsi, elmondtam. Bocsánat, he megsértettelek, nem volt célom.
;)
Én is kapcsolatban élek.(szerető nélkül.) csak ahogy olvasgattam, volt 1 ember v.kinek azt írta, hogy menjen bele, hogy lesz a 3., a többiek azt, hogy nem. És így kíváncsi lettem!
mindenkit, akinek nem az a véleménye, mint nekem, azt börtönbe...... kb. ez jön le nekem egyes válaszolókról. :(
nem egyszerű egyik érintettnek sem. sokan azt hiszik, hogy milyen jó annak, aki "félrek.fél". általában nem jó, mert tele van érzelmekkel a harmadik személy iránt és ott van a felelőssége a család iránt. ugyanakkor meg nem tudja mit csináljon. a harmadik személynek sem egyszerű, mert szintén ott vannak az érzelmek és nem lehet annyitt vele, amennyit szeretne, nem hívhatja fel amikor akarja stb.
a házastársnek meg szintén nem egyszerű, amikor szembesül a problémával.
de sajnos az érzelmek ellen nem lehet mit tenni. és igenis képes az ember több embert is szeretni egyszerre.
nyilván az lenne a legjobb, ha minél hamarabb tiszta vizet öntenének a pohárba, de ez sem mindig egyszerű..... bonyolult lény az ember :)
azok ítélik el, akik még nem voltak ilyen szituban.
az egyik barátomnak 10 éve van szeretője. és nem azért mert nem akarna kilépni a párkapcsolatából, hanem azért, mert az élettársa többek közt öngyilkossággal zsarolja. többször is szakítottak a harmadik személy miatt, de mindig visszakönyörögte magát a csaj. a csaj a szakításoknál is tudott róla, csak szerintem a mai napig nem akarja tudomásul venni, ugy tesz, mintha nem lenne szerető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!