Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ítélik el ilyen sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el ilyen sokan azokat akiknek szeretője van, vagy épp szeretők?

Figyelt kérdés
Neked van, volt, vagy szeretnél?
2009. márc. 26. 16:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
40%
H miért.? Mert féltékenyek azok akik szinglik.
2009. márc. 26. 16:12
 2/19 anonim ***** válasza:
48%
csak volt. Szakítottam a pasimmal és elkezdtünk járni,de elég sok minden nem ugy jött össze ahogy kéne. Rosszul indítottam,ezzel a szerető dologgal,és most vége. Se pasi,se szerető,se semmi. ez van
2009. márc. 26. 16:13
 3/19 anonim ***** válasza:
62%
Én voltam két évig. Terhes volt az élettársa amikor összejöttünk. Most lehet elhordani mindennek. Ők szakítottak, amikor kiderült, hogy a nő terhes, így a gyerek miatt maradtak együtt (és ez nem a szokásos beetető duma, mert az ex mondta el). Sokat beszélgettünk erről, hogy miért vállalták és az mondta a párom, mert együtt voltak 7éve, igazából jól kijöttek de szerelmesek nem voltak. Mikor kiderült, hogy a csaj terhes úgy volt vele, hogy közel a 40hez úgysem talál rá a szerelem akkor meg elfogadja azt ami van. És jöttem én. Nem volt egyszerű mert az első pillanattól vonzódtunk egymáshoz és nagyon sokat szenvedett azon, hogy maradjon egy érdek kapcsolatban amit csak a gyerek köt össze vagy válassza a szerelmet. 2év kellett míg mellettem döntött, azóta elvett feleségül és azt mondja én vagyok élete szerelme. Még soha senkitől nem kapott érzelmileg annyit mint tőlem és nem is adott ennyit senkinek. Imádom és nagyon boldogok vagyunk, hiszen tudom, hogy nem egy gyerek miatt van velem, hanem tényleg őrülten szeret. Az már más kérdés, hogy mégegyszer nem vágnék bele, mert nagyon sok szenvedéssel jár mindenkinek!
2009. márc. 26. 16:16
 4/19 anonim ***** válasza:
48%
Nem ítélem el,de nem is támogatom.Ha egy kapcsolat ellaposodik,ki kell lépni belőle,nem ilyen módszerekhez folyamodni.De ha tegyük fel egy olyan kapcsolatban van benne valaki,hogy hatalmas a szerelem,megvan az összhang,minden idilli,csak éppen az a bizonyos dolog nem működik,akkor titokban,a másik fél tudta nélkül talán nem olyan nagy bűn.Mondjuk ha megtudnám,hogy a párom megtette velem,biztosan másképp gondolnám:)
2009. márc. 26. 16:20
 5/19 anonim ***** válasza:
72%
Azért ítélik el azt, aki szeretőt tart, mert egy nagyon gusztustalan dolog. Amikor belép az ember egy párkapcsolatba, akkor azzal együtt ráruházódik a felelősségtudat is. Egy kapcsolat része az is, ha megromlik vagy tönkremegy, ennél a pontnál szoktak az emberek szeretőt keresni, de a rád ruházott felelősség megköveteli azt, hogy ha valami tönkremegy, akkor mondd ki a végét és ne csald meg, bármennyire is akarod és gyűlölöd az illetőt, ennyire tisztelned kell őt, hiszen csak vele voltál. Ez a fajta felelősségtudat különböztet meg minket az állatoktól... Csak valami megmagyarázhatatlan módon az embereknek nem megy a lezárás része, mert eredendően gyávák (tisztelet a kivételnek)
2009. márc. 26. 16:42
 6/19 anonim ***** válasza:
75%
Hogy miért ítélik el? Talán mert minden, csak nem becsületes és nem korrekt a másik háta mögött kapcsolatot fenntartani. Sima átverés az egész. Nem túl szép dolog más emberek kapcsolatát szétzilálni.
2009. márc. 26. 16:46
 7/19 anonim ***** válasza:
88%
Mert ennek a fogalomnak a része az is hogy a harmadikat átvered , ezért ítélem el...én sose hazudnék a páromnak, ha vége akkor vége el kell válni, nem a másik háta mögött csalni, alázni azt akit egyszer szerettünk....
2009. márc. 26. 16:47
 8/19 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert régen én is elítéltem, de a sors úgy akarta, hogy volt mindkettőben részem, azóta kevésbé. Nem azt mondom, hogy szép dolog, de mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja.
2009. márc. 26. 17:08
 9/19 anonim ***** válasza:
32%
nem volt, nincs és nem is lesz. . 1. gusztustalan és aljas dolog más párkapcsolatába belepiszkítani! 2. a szerető tartás megint csak undorító. elárulod a párod! és mit érdemelnek az árulók? halált..
2009. márc. 26. 17:53
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgysem érdekel a mások véleménye, akkor miért kéred ki azt?!lol
2009. márc. 26. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!