Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Utáljátok a melegeket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utáljátok a melegeket?

Figyelt kérdés
Érdekel.. jó magam is az vagyok..bevallom én azokat a melegeket utálom akik nőnek öltözve, nőiesen viselkedve k*rváskodnak + a k*csögöket :D
2011. jún. 27. 13:53
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
35%

Nem nem utálom őket mivel én is érintett vagyok...

-De b@sszottul idegesít amikor valaki elkezd olyan dolgokon pattogni ,hogy

PL:semmi bajom velük ,de bulyon el,Nincs velük semmi gáz ,de ne nézzegessen!meg titkolja el örökre

Én hasonló képpen érzek a szánalmas heterókra ...

én miért nem mondhatom el a véleményem amikor a buszon összecuppanva kell végignéznem 1 heteropár nyálcsurgását és a gyomrom kifordul a helyéről+miért nem küldhetem el a ku*va annyába azt a csajt aki végig hesszel a héven+méreget...Így hát az idők során sajnos HETEROFÓB lettem ez van hányok tölük..A linkelt videórol meg inkább már nem is mondok semmit nem hisszem ,hogy kiférne ide!!!!

Belefáradttam már ezekbe a dolgokba!(Egyéb iránt soha esszembe se jutott ,hogy vonulgassak nem is fogok, az uccán nem kezdek el kiguvvat nyáladzó fejjel nézni randomba embereket!!)...Egy adolgokba belefáradt HETEROFÓB gondolatai voltak!!

2011. jún. 29. 14:15
 22/33 anonim ***** válasza:
38%

Nem utálom őket,de nem szeretném ,hogy majd gyerekem meleg legyen.Ezért nem akarom,hogy az utcán csókolozzatok meg ilyesmi.Van férfi és van nő.Két nemű az emberiség.És heterok legyenek többen!

15/L

2011. jún. 29. 14:24
 23/33 kovpet ***** válasza:
100%
14:24 Nem attól lesz valaki meleg vagy hetero, hogy meglát valakit az utcán csókolózni... Ezt nem lehet "látványfertőzéssel" elkapni :)
2011. jún. 29. 14:37
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Többnyire senkit nem utálok, akit nem ismerek, így a melegekkel sincs bajom, van néhány meleg ismerősöm is. Amit a videóban láttam, eléggé elszomorító. Annyi unintelligens ellentüntetőt, amelynek a nagy része nem is tudja, mit kiabál...az tényleg szégyen. Toleráns vagyok és elfogadom a melegeket...igazából azzal sem lenne bajom, hogy az utcán kézenfogva járnak, vagy csókolóznak, mint a rendes párok. Jó lenne, ha ezt mindenki tolerálni tudná, és akkor nem lenne szükség melegfelvonulásra, (ami nélkül egyébként sokaknak nincs bajuk a melegekkel.) :)
2011. jún. 29. 14:38
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Én leszbikus vagyok, de a felvonuló idiótákat még én is megvetem. A többiekkel persze nincs semmi bajom.

Nem értem minek kell felvonulni.. mintha nem lenne egyértelmü, hogy ezzel csak feldühítik az embereket és lejáratják a normális melegeket.

Nekem nem különböznek a heterok és a melegek ilyen tekintetben, azt utálom maximum aki olyat tesz, hogy meg is érdemli. Ok nélkül utálni valakit nagyon okos dolog mondhatom...

2011. jún. 29. 15:09
 26/33 Katiecatie ***** válasza:

érdekes, mert normálisnak tűnsz.. :D

a többi magamutogatónak csak egy link:

http://www.youtube.com/watch?v=BVdsGrDF0Ac

jó a szövege;)

2011. jún. 29. 15:40
 27/33 Katiecatie ***** válasza:
16%

"Én hasonló képpen érzek a szánalmas heterókra ...

én miért nem mondhatom el a véleményem amikor a buszon összecuppanva kell végignéznem 1 heteropár nyálcsurgását és a gyomrom kifordul a helyéről"

azért ne te legyél már a normális! beb*szna ha már a heterók lennének az undorítók..azért álljunk már meg kik is vannak többen? akkor kussolj:)

2011. jún. 29. 15:43
 28/33 anonim ***** válasza:
71%

Én hetero vagyok, és én sem szoktam "nyálcserét" folytatni a buszon...oké egy két szájra puszi oké, de normális keretek között.

Azért tényleg ne nekünk kelljen már szégyellnünk magunkat, mert kézen fogva megyünk az utcán...

Mondom engem még a melegfesztivál sem zavar, csak az, hogy mostanság divat lett melegnek lenni. (lásd ha egy sztár nő már nem tud mit kitalálni, smárol egy másik csajjal...vagy ugye itt vannak az b.zifiú kultusz, meg nézzétek meg a mai férfiideálokat...a fiúk elnőiesedtek...na nehogy ez legyen már a követendő példa)

2011. jún. 29. 16:14
 29/33 kovpet ***** válasza:

15:43 "azért álljunk már meg kik is vannak többen?"

A legyek. A konzekvenciát vond le magad :)

2011. jún. 29. 17:47
 30/33 A kérdező kommentje:

Tyűű mennyi válasz jött :) Köszönöm mindenkinek! Ezek szerint nem vetitek el a melegeket, hisz igaz ok nélkül mi értelme valakit utálni? :) A divatb*zi emó srácokat én sem tűröm egyszerűen nekem sok.

14:37 - > de nagyban befolyásolja a gyereket.. elkezdi érdekelni lehetséges.. :s :)

Egyébként szerintetek én meleg akartam lenni? Nem.. Sajnos ilyen lettemm.. Miért sajnos? Mert szeretnék családot,gyereket mert nagyon imádom a kisgyerkőcöket, de így.. Sokáig küzdöttem ez ellen, de nem ment! :( Sokat sírok a mai napig, hogy nem tudok lányba szerelmes lenni...:((

2011. jún. 29. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!