Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mely országok fogadják el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mely országok fogadják el legjobban a melegeket?

Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 11:22
1 2
 1/20 anonim válasza:
31%
Buzzisztánban
2011. jún. 9. 11:24
 2/20 anonim ***** válasza:
36%
Én Magyarországon kívül bárhol el tudnám fogadni a létezésüket. :)
2011. jún. 9. 11:25
 3/20 anonim ***** válasza:
62%
Tunézia. A férfi lakosság 70%-a meleg, mert csak úgy köthetnek házasságot nővel, ha minden anyagi javat megteremtenek előtte, ha 20 évig tart, akkor 20 évig. Ezért inkább ezt választják addig.
2011. jún. 9. 11:26
 4/20 anonim ***** válasza:
56%

Spanyolországban. Vicces, mert az a sztereotípia róluk, hogy veszett katolikusok, azok is mondjuk, de tényleg ott a legelfogadóbbak :) Hollandiáról nekem csak rossz tapasztalataim vannak, a nagy liberális, elfogadó Hollandia csak egy szép kép, de fele se igaz...

meleg F

2011. jún. 9. 11:27
 5/20 anonim ***** válasza:
47%
11:25 Téged hol zavar ha valaki meleg? Nem zaklatnak, nem molesztálnak, nem verekednek, nem lopnak.
2011. jún. 9. 11:32
 6/20 anonim ***** válasza:
39%
A struve 2398-as csillagrendszerben van egy nagyon kedves kis bolygó, ott nagyon szívesen látják őket
2011. jún. 9. 12:03
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
én szívesen megnézném, ha adsz egy űrhajót, meg építesz egy kilövőállomást a sufniban, meg feltalálod a hipertérugrást, meg ilyesmi...
2011. jún. 9. 12:05
 8/20 anonim ***** válasza:
70%
Spanyolországot én is meg tudom erősíteni. Ott a nagyvárosokban olyan toleránsak velük szemben az emberek, mint sehol máshol. Házasodhatnak, örökbefogadhatnak, de ami szerintem ennél jobban mutatja az ottaniak toleranciáját, az az, hogy nyugodtan foghatják egymás kezét, anélkül, hogy beszólogatnának (ez még Londonra se nagyon jellemző)
2011. jún. 9. 12:06
 9/20 anonim ***** válasza:
70%
Meg talán még Svédország, de ott sokkal kevésbé láthatóak, mint mondjuk Madridban.
2011. jún. 9. 12:43
 10/20 anonim ***** válasza:
5%

még h kit hogy zavar??

undoritó!!!!! azért van a férfinak farka h szaftos kis puncikba mártogassa és nem egy szőrös szaros seggbe nyomkodja amitől centikre másik farok lengedezik.

meg mikor csilivili cuccoskákban szambáznak a járdán és közben kibeszélik h a józsi jobban szop mint a sanyi na az undorító.

meg mikor büszkén mutogatják magukat mert 1 bzi csinált nekik bzi felvonulást és még van pofájuk azt mondani h "meleg méltóság"

1. nem meleg mert az hőmérséklet, a helyes megnevezés bzi.

2. MÉLTÓSÁG????????? na nebazz :O mi ebben a méltóság?? pl:

[link]

[link]

[link]

igen zavaró ezt látni. és most lehet lepontozni mert én nem tudom elfogadni a seggtúrókat és ezért biztos kirekesztő meg rasszista meg szemét vagyok.

én személy szerint betiltanám az összes nyilvános buzulást és sok sok évre büntetném is őket. csinálják otthon szobában azt nem látom az nem zavar ha nem tudok róla mert a bzi is olyan mint a meztelen csiga, addig nem zavar még a házában van de mikor kilép onnan és az utcán húzza a nyálkáját na akkor rá tudnék lépni.

én azzal értek egyet ami amerika egyes államaiban van h tiltják őket és kirekesztik meg nem fogadják el őket.

kiraknám mindet 1 lakatlan szigetre

2011. jún. 27. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!