Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utáljátok a melegeket?
Há én megmondom neked a valót: Aki kimegy mutogatni h ˝háhááá én búza vagyooook, de jóó˝ Azt úgy elseggelném, mint szódás a lovát. Aki meg kimegy ugrálni hogy ˝áááá elmebeteg állat vagyok, itt végre levezetem a feszkót mert otthon az asszony az erősebb˝ Hát azt csak hazavezetném az asszonyhoz, az meg elverné mint szódás a lovát.
Odahaza búúzálhat amennyit akar, ha a haveromról kiderül az sem izgat, csak ne kelljen néznem, ne hangoztassa, és NE HÁZASODJON és főőőleg NE FOGADJON ÖRÖKBE GYEREKET!!!!! VÁÁRggghhhh
^milyen egy bunkó vagy, tipikus magyar :DDD
amúgy nem utálom őket, én is az vagyok (:
Nem, nem utálom, mert én is az vagyok :D
A melegfelvonuláshoz annyit, hogy ha nem lennének ellentüntetők, lehet hogy híre sem lenne az egésznek...
A másik meg, hogy a heterók szülték a melegeket is... De itt inkább az emberi butaság a jellemző. Tisztelet a kivételnek :-)
"ebből nem szabadna engedni semmilyen módon, sem úgy hogy 1 szülő neveli őket, sem úgy hogy 2 egynemű."
Ezt magyarázd már meg!! Akit elhagy a férje, az mit csináljon? Vagy akit ver a férje, ne váljon el, mert jaj 2 szülő kell a gyereknek? VAgy a társadalom hozzárendel egy új férjet? Vagy hogyan oldanád meg a kivitelezést? KOmolyan kíváncsi vagyok.
Aztán azt írod, hogy nem normális. Akkor ugye Taigetoszra az akaratukon kívül gyermektelen hetero párokkal is?
Eszem megáll....
Nekem semmi bajom velük...még a melegfelvonulást is megtűröm. (bár ha mi nem csinálunk heterofelvonulást, akkor ők miért?)
Én azt nem bírom, mikor ebből divatot csinálnak...hogy trendi ha két celeb csaj smárol, meg, hogy cukik a b.zi emó fiúk...na ez az amitől hányingert kapok.
01:45
"A melegfelvonuláshoz annyit, hogy ha nem lennének ellentüntetők, lehet hogy híre sem lenne az egésznek... "
Nem lehetseges hogy felvonulas nelkul nem lennenek ellentuntetok sem? Melyik mas napon vannak kint?
Nem volna bajom a buzakkal mindenkinek a maga baja,de amikor megprobaljak az arcomba tolni,az azert k**va idegesito.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!