Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Utáljátok a melegeket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utáljátok a melegeket?

Figyelt kérdés
Érdekel.. jó magam is az vagyok..bevallom én azokat a melegeket utálom akik nőnek öltözve, nőiesen viselkedve k*rváskodnak + a k*csögöket :D
2011. jún. 27. 13:53
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem utálom őket, higgadt és toleráns embernek tartom magam. De, ahogy most végignéztem az indexes videót (amit 2 hozzászólással korábban linkeltek) hát kinyílt a bicska a zsebemben: no nem a melegek miatt, hanem a habzó szájú, értelmet teljes nélkülöző ellentüntetők megnyilvánulásai miatt. Alapvetően vannak értelmes emberek az ellenzők között is, de ők, úristen. Leginkább az a pasi, aki megpróbálta megmagyarázni, hogy pénzügyileg miért káros a melegség. Szerinte a melegek nem dolgoznak, vagy mi? OMG nem tudom, hogy bosszankodjak vagy röhögjek.
2011. jún. 27. 16:13
 12/33 anonim ***** válasza:
12%

Há én megmondom neked a valót: Aki kimegy mutogatni h ˝háhááá én búza vagyooook, de jóó˝ Azt úgy elseggelném, mint szódás a lovát. Aki meg kimegy ugrálni hogy ˝áááá elmebeteg állat vagyok, itt végre levezetem a feszkót mert otthon az asszony az erősebb˝ Hát azt csak hazavezetném az asszonyhoz, az meg elverné mint szódás a lovát.

Odahaza búúzálhat amennyit akar, ha a haveromról kiderül az sem izgat, csak ne kelljen néznem, ne hangoztassa, és NE HÁZASODJON és főőőleg NE FOGADJON ÖRÖKBE GYEREKET!!!!! VÁÁRggghhhh

2011. jún. 27. 18:34
 13/33 anonim ***** válasza:

^milyen egy bunkó vagy, tipikus magyar :DDD

amúgy nem utálom őket, én is az vagyok (:

2011. jún. 28. 00:40
 14/33 Glam Maarco ***** válasza:
96%

Nem, nem utálom, mert én is az vagyok :D

A melegfelvonuláshoz annyit, hogy ha nem lennének ellentüntetők, lehet hogy híre sem lenne az egésznek...

A másik meg, hogy a heterók szülték a melegeket is... De itt inkább az emberi butaság a jellemző. Tisztelet a kivételnek :-)

2011. jún. 28. 01:45
 15/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket! Amint látom szinte mindenki elfogadja a normális melegeket. :) Az indexes videót látva én is csak néztem mint 1 hülye azon a sok "értelmes" tüntetőn. :D Az a fogatlan srác tetszett a legjobban: Te miért jöttél ide? Megverni a b*zikat. És miért? Mert.. xd
2011. jún. 28. 10:04
 16/33 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten szeretem a melegeket :D L
2011. jún. 29. 13:21
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

"ebből nem szabadna engedni semmilyen módon, sem úgy hogy 1 szülő neveli őket, sem úgy hogy 2 egynemű."

Ezt magyarázd már meg!! Akit elhagy a férje, az mit csináljon? Vagy akit ver a férje, ne váljon el, mert jaj 2 szülő kell a gyereknek? VAgy a társadalom hozzárendel egy új férjet? Vagy hogyan oldanád meg a kivitelezést? KOmolyan kíváncsi vagyok.

Aztán azt írod, hogy nem normális. Akkor ugye Taigetoszra az akaratukon kívül gyermektelen hetero párokkal is?

Eszem megáll....

2011. jún. 29. 13:32
 18/33 anonim ***** válasza:
77%

Nekem semmi bajom velük...még a melegfelvonulást is megtűröm. (bár ha mi nem csinálunk heterofelvonulást, akkor ők miért?)

Én azt nem bírom, mikor ebből divatot csinálnak...hogy trendi ha két celeb csaj smárol, meg, hogy cukik a b.zi emó fiúk...na ez az amitől hányingert kapok.

2011. jún. 29. 13:59
 19/33 rottingrabbits ***** válasza:
21%

01:45

"A melegfelvonuláshoz annyit, hogy ha nem lennének ellentüntetők, lehet hogy híre sem lenne az egésznek... "

Nem lehetseges hogy felvonulas nelkul nem lennenek ellentuntetok sem? Melyik mas napon vannak kint?

Nem volna bajom a buzakkal mindenkinek a maga baja,de amikor megprobaljak az arcomba tolni,az azert k**va idegesito.

2011. jún. 29. 14:04
 20/33 Solarian ***** válasza:
Igen eléggé, főleg h nem elbújnak valami kis lyukba aztán csinálják amit akarnak, hanem felvonulnak stb.
2011. jún. 29. 14:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!