Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy mai lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy mai lány tudja még értékelni ha verset írok neki?

Figyelt kérdés
Erről a lányról tudni kell, hogy nagyon kedves, és nem egy átlagos lány. De attól félek mivel ez az új világ már lesz*rja az érzéseket, kinevetne érte (még ő is). Nagyon megbízok benne szóval gondolkodás nélkül megmutatnám neki, csak már sokat csalódtam ilyen dolgokban és tanácstalan vagyok hogy megint naív vagyok-e. Lányok válaszát várom, hogy nektek jól esne-e? (akár mennyi idős. ) Vagy szerintetek? 16/F
2011. jún. 26. 22:37
1 2 3
 21/29 anonim válasza:

Nem vagyok az az andalgós, romantikus lány...

de ha egy olyan sráctól kapnék verset aki tetszik, tuti, hogy örülnék:)

hajráá(yn)

15/L

2011. jún. 27. 01:04
 22/29 anonim ***** válasza:

nem értékelném, cikisnek érezném, de azért még szépen mosolyognék és játszanám az elolvadott kislányt, csak azért hogy neki jó legyen és örüljön

aztán meg ha ugy adódnak és xy évek múltán összeházasodnánk eltelne 2-3 év elmondanám neki hogy a verse rohadt szar vol xD

2011. jún. 27. 01:46
 23/29 A kérdező kommentje:
utolsó komment :D:D:D XD Amúgy kösz a sok választ, előtte megmutattam egy másik LÁNYnak és neki tetszett. El se hitte hogy én írtam, szóval már minden készen áll, köszönök minden választ! :D
2011. jún. 27. 02:01
 24/29 anonim válasza:
Légyszi írd le, hogy fogadta:) kíváncsi vagyok rá:)
2011. jún. 27. 13:32
 25/29 anonim válasza:
nem rakod ki ide? én szívesen elolvasnám:)
2011. jún. 27. 13:33
 26/29 Solarian ***** válasza:
Szorítunk :)
2011. jún. 27. 21:29
 27/29 A kérdező kommentje:
bocs hogy most írok, lehet már nem olvassa el senki, de hogy fogadta?: sírt
2011. jún. 30. 14:24
 28/29 anonim ***** válasza:
örömébe ,szégyenébe ,bánatába?? xD
2011. júl. 1. 16:16
 29/29 A kérdező kommentje:
örömébe...XD
2011. júl. 1. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!