Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy mai lány tudja még értékelni ha verset írok neki?
én értékelném! csak ha sz@r a vers akkor nem annyira.. :D de még akkor sem mondanám meg neked, és értékelném azt hogy milyen kedves stb vagy..! :) és szerintem ezzel egy "normális" lány így van, aki nem olyan legalja csaj.. egyébként meg ha te verset írsz, akkor vagy azzal együtt tetszel neki, vagy nem. akkor meg nem éri meg.. sok sikert!
19L
Szerintem fogja értékelni!:)
Ha tényleg kedves mmeg minden akkor biztós jól fog esni neki és eszébe sem fog jutni,hogy kinevessen, sőt örülni fog.Szóval hajrá mindet bele :D
Ha tetszel neki, akkor igazából mindegy, hogy milyen módon udvarolsz, úgyis értékelni fogja. Ha meg nem, akkor írhatsz neki akármilyen szépet.
Nekem amúgy jól esne, neked pedig sok sikert :)
nagyon romantikus lenne és szerintem minden lány ilyen dolgokra vágyik titokban. előtte mutasd meg valakinek vagy akár ide is felrakhatod és véleményt is kapsz, hogy jó-e a versed.
:) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!