Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy mai lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy mai lány tudja még értékelni ha verset írok neki?

Figyelt kérdés
Erről a lányról tudni kell, hogy nagyon kedves, és nem egy átlagos lány. De attól félek mivel ez az új világ már lesz*rja az érzéseket, kinevetne érte (még ő is). Nagyon megbízok benne szóval gondolkodás nélkül megmutatnám neki, csak már sokat csalódtam ilyen dolgokban és tanácstalan vagyok hogy megint naív vagyok-e. Lányok válaszát várom, hogy nektek jól esne-e? (akár mennyi idős. ) Vagy szerintetek? 16/F
2011. jún. 26. 22:37
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

én értékelném! csak ha sz@r a vers akkor nem annyira.. :D de még akkor sem mondanám meg neked, és értékelném azt hogy milyen kedves stb vagy..! :) és szerintem ezzel egy "normális" lány így van, aki nem olyan legalja csaj.. egyébként meg ha te verset írsz, akkor vagy azzal együtt tetszel neki, vagy nem. akkor meg nem éri meg.. sok sikert!

19L

2011. jún. 26. 22:45
 12/29 anonim válasza:

Szerintem fogja értékelni!:)

Ha tényleg kedves mmeg minden akkor biztós jól fog esni neki és eszébe sem fog jutni,hogy kinevessen, sőt örülni fog.Szóval hajrá mindet bele :D

2011. jún. 26. 22:49
 13/29 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok romantikus fajta, legalábbis szerintem, de mindig meghatódok a barátom verseitől :) különleges gesztus, hajrá! 23L
2011. jún. 26. 22:53
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha tetszel neki, akkor igazából mindegy, hogy milyen módon udvarolsz, úgyis értékelni fogja. Ha meg nem, akkor írhatsz neki akármilyen szépet.

Nekem amúgy jól esne, neked pedig sok sikert :)

2011. jún. 26. 23:10
 15/29 A kérdező kommentje:
jó sok válasz, köszönöm mind! :)
2011. jún. 26. 23:18
 16/29 anonim ***** válasza:
én kb. sírva fakadnék. de komolyan..nagyon tudom értékelni az ilyet..
2011. jún. 26. 23:20
 17/29 anonim ***** válasza:
En orulnek neki :) Csak vigyazz,hogy egy verset ne mondj el neki 20szor.Nekem egy srac e-mailben szokott verseket kuldeni,de mindig ugyanazt a parat,igy azert egy ido utan elveszti a varazsat a dolog :)
2011. jún. 26. 23:30
 18/29 anonim válasza:

nagyon romantikus lenne és szerintem minden lány ilyen dolgokra vágyik titokban. előtte mutasd meg valakinek vagy akár ide is felrakhatod és véleményt is kapsz, hogy jó-e a versed.

:) 16/L

2011. jún. 26. 23:45
 19/29 Solarian ***** válasza:
Egyszerűen megítélgető: zenei ízlésből. Ha sekélyes, jelentés nélküli tuc-tuc zene akkor óvakodnék tőle, de ha olyant hallgat amibe van érthető szöveg és az lírai akkor bepróbálkoznék a verssel. szintén 16/f
2011. jún. 26. 23:54
 20/29 anonim válasza:
Én örülnék neki, ha egy srác verset írna nekem ;)
2011. jún. 27. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!