Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz egy fiúnak ha 28 évesen még szűz? 25 feletti lányok, ti örülnétek ha kiderülne az újdonsült barátotokról?
"tegnap 19:37"-es, "ma 02:07"-es és "ma 02:48"-as vagyok!
"tegnap 20:51"-es hozzászóló!
Valami olyasmit írtam (ami eltűnt az internet tengerében), hogy:
Milyen fura, hogy csupán az az elenyésző hányad tartja teljesen normális dolognak ezt, aki ugyan ilyen cipőben jár, mint a kérdező.
Emellett bírom ebben az oldalban, ahogy a vakok vezetik a világtalanokat :-P, de legalább elismerésre méltő a segítőkészségük és az igyekezetük. Na meg az összetartásuk.
Viszont attól még, hogy megpróbáljátok valamivel alátámasztani az álláspontotokat, attól még nem lesz igaz.
Viszont rendezzetek egy tüntetést! Jelige: "nekünk nem kell senki", meg "mi egyedül is jól érezzük magunkat". Ha sokan mondjátok jó hangosan, egyszerre, akkor még ti is elhiszitek. A liberálisok biztos támogatnák a rendezvényt. És ki tudja, talán ott megtalálnátok életetek párját is, aki hasonló cipőben jár, mint ti.
De sajnos ezt tegnap sokkal humorosabban tudtam leírni.
Te aztán nem érted az iróniát...
Arra próbáltam célozni, hogy ha mindenki úgy gondolkodna, ahogy te, akkor tényleg temethetjük magunkat, mert soha senki nem fog szóba állni velünk. Szerencsére a helyzet nem ilyen súlyos, csak van, aki túlságosan felfújja.
Tisztelt "ma 10:57"-es és "ma 11:26"-os hozzászóló!
"tegnap 19:37"-es, "ma 02:07"-es és "ma 02:48"-as, és "ma 13:56"-os vagyok!
Nem cikiztelek titeket azért, mert még nem találtatok az igazira! És ezt leszámítva még lehettek teljes értékű emberek. És attól még lehet, hogy tök jót dumálnánk egy kocsmában, legfeljebb nem beszélgethetnénk egymással párkapcsolatokról, párkapcsolati problémákról és nem storyzhatnánk, hogy kinek milyen ilyesmi élményei voltak....stb. Kb. úgyan úgy elbeszélgetnék veletek, mintha bzik lennétek és még félnivalóm se lenne, hogy rámmozdultok.
És egyáltalán nem kárörvendek. Sajnállak titetek, nem pedig szánlak. És igen, van olyan (nem közeli) ismerősöm, aki ugyan ilyen cipőben jár. És van olyan közeli ismerősöm is, aki nem tud felszedni egy csajt, qrvákhoz jár, jelenleg éppen belehabarodott egybe. Gáz, de én voltam az első, akinek elmondta, pedig neki is vannak közelebbi ismerősei. Mostanában néhány estét átbeszélgettünk erről (nem régi történet), magamtól és tapasztalataimtól függően mindent megpróbálok tenni azért, hogy segítsem és támogassam (hogy jobb legyen neki, nem feltétlenül abban, hogy összejöjjön egy qrvával, bár azt látom, hogy amíg a saját maga bőrén nem tapasztalja meg ennek a hátulütőit, vagy nem tud felszedni egy normális csajt, addig nem változtathatom meg az álláspontját, kénytelen vagyok elfogadni azt)
Viszont régebben is, most meg pláne elhívom csajozni. Beszélgetünk csajozásokról, meg ami a témához kapcsolódik, megpróbálok neki segíteni és látom rajta, hogy egyre jobban megy neki a dolog. Régebben, mikor vele voltam valahol még én mentem oda oda csajokhoz, akik ketten voltak és jött velem, most pedig már ő is ismerkedik. Igaz, még nem megy neki olyan jól és zökkenőmentesen és látom még nehéz átlépnie egy utolsó, vagy az előtti "checkpoint"-ot a célig, viszont egyre jobban megy neki és talán már most a nyáron sikerülni fog neki valamilyen csajjal. Elmegyünk majd mindenfelé a nyáron, akadni fognak olyanok, akik klappolnának neki. Az egyikkel majd talán össze is tud jönni. Nem fogom a kezét és nem cibálom magammal, csupán jó helyekre elhívom, ahová szívesen eljön és baráti tanácsokat adok neki néha úgy, hogy ne érezze, hogy kioktatom csajozásból. Segítek, hogy legyen önbizalma és adjon magára... stb.
A srác helyzete gáz, de a barátom, mert van ezernyi más jó tulajdonsága. Emellett biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb rálel az igazira. De lehet, hogy még nem most. És nem sajnálatból segítek neki, hanem azért, mert jó cimborám.
Ja, és még valami...
Ne úgy fogd fel, hogy rosszabbak vagytok, mint a csövesek, hanem, hogyha nekik is sikerül, akkor nektek is fog!
És nem vagytok a társadalom defektjei, a társadalomban betöltött szerepetek ettől független (mondjuk a demográfiai mutatókba beleszólhattok, de még az se dőlt el, hogy pozitív, vagy negatív irányba, még éltek)
És mi az, hogy "megbocsájthatatlan hibát" követtetek el? Ugyan ki ellen? Csak saját magatok ellen. Amíg rám nincs kihatása, addig nekem nem fáj.
És helyre hozható, megoldható. Nem kell ezért felakasztanotok magatokat, különben se tudok annál nagyobb blődséget elképzelni! Legfeljebb, ha valaki feláldozza másokért az életét. De se teljesen öngyilkosság.
Amúgy meg elhiheted, hogy nekem aztán tök8, hogy mit csináltok, de azért próbáltam segíteni, hogy ne lássátok ezt normálisnak. Ugyanis az azt jelentené, hogy nem léptek tovább.
Megismétlem: irónia.
Amit (félig) viccből írok, azt ne vedd véresen komolyan. A többihez annyi a hozzáfűznivalóm, hogy a barátodnak nagy szerencséje, hogy ott vagy, és sok sikert neki. Sajnos azonban a legtöbbünknek nincs efféle mentora.
Bocs, csak erre az oldalra általában degeneráltak írkálnak, így ilyen előítélettel megáldva nehezen veszem észre az iróniát. (ami mellesleg mindig a valóságon alapszik, mint a jó humor... pont ez benne a gyönyörű).
Én is csak röhögni szoktam ide feljárni, meg ökörségeket írkálni
(pl. ezeket is én válaszoltam:
- Legjobb randi hely, program 1. randira?
- Vidd el gyárlátogatásra az újpesti szennyvíztisztító üzembe!
vagy:
-Ha valaki részegen fogantatik, akkor az lehet valamilyen kihatással az életére?
-Az nem felsír, hanem felcsuklik
vagy:
-Fiúk nektek mi jön be jobban? A szőke vagy a sötét haj?
-...Én személy szerint azokat nem bírom, akiknek kék a hajuk, szőke a szemük és göndör fogaik vannak)
De nagyon-nagyon ritkán gyenge pillanataimban hozzászólok normálisan 1-1 kérdéshez is. Csak azt nem tudom, hogy minek.
ui.: akkor még normális barátaid sincsenek? :-P
Az egyik kedvenc idézetemet, ha szabad még idebiggyesztenem:
"Az élet kegyetlen. Ha hlye vagy, még kegyetlenebb"
Kedves elozo valaszolo!
Szerintem az en kommentjeimet felreertetted, idezek egy korabbi hozzaszolasombol:
"Igazabol ez azert nehez kerdes, mert az altalanosan elfogadott tarsadalmi normak, vagy inkabb a gyakorlat szerint huszoneves korara az embernek mar at "kell" esnie az elso szexualis aktuson es igy egy bizonyos kor felett mar teherkent nehezedik az emberre a szuzesseg..."
Ezekkel a sorokkal epp arra akartam utalni, hogy valoban nem normalis dolog huszonevesen szuznek lenni, de talan szerencsesebb ugy fogalmazni, hogy NEM MEGSZOKOTT dolog, eppen ezert furcsa es a tobbseg nem erti, hogy hogy tortenhet ilyen, es mivel a tobbseg szamara a szex, vagy az ismerkedes igazabol nem nagy dolog, hiszen 15-16 eves kora ota csinalja, adott esetben kicsit nehezebb lehet megertenie, hogy vannak akiknel ez nem igy alakult!
Az hogy ennek mik az okai, nyilvan egyenenkent valtoznak es ezt mindenkinek maganak kell atgondolnia es valtoztatnia azokon a dolgokon, amik hatraltatjak abban, hogy baratnot/baratot szerezzen. Es megint csak magamat ismetelve: minel tovabb var az ember, minel jobban halogatja, annal nehezebb lesz cselekednie!
Egy szoval sem mondtam, hogy a huszoneves szuzesseg olyan jo helyzet lenne (bar akik sajat maguk dontottek igy, azoknak biztosan az), sot... eppen azt irtam, hogy en magam is sulyos teherkent elem meg es nagyon frusztral es hatraltat a hetkoznapi eletben! Ha tehetnem, en is visszamennek az idoben es beszelnek a 15-16 eves onmagammal, mert sok dologrol baromi rosszul gondolkodtam es sulyos tevedesben voltam, ezert nem eltem egyszer sem a lehetoseggel, amikor baratnom, vagy akar csak futo kapcsolatom lehetett volna... de erre nincs lehetosegem!
Nem vagyok bigott vallasi fanatikus, aki a hazassagon kivuli szexet eliteli es az utcara vonulna a szuzesseg "intizmenyet" eltetni... epp ellenkezoleg: a szegyenerzetem olyan eros ezzel kapcsolatban, hogy meg a regi ismeroseimnek, vagy a csaladtagjaimnak sem beszelnek soha az ezzel kapcsolatos gatlasaimrol, nemhogy meg az utcara is kivonulnek vele...
A "vak vezet vilagtalant" elmeletre meg ennyit tudok mondani: szerintem fuggetlenul attol, hogy en is egy csonakban evezek a kerdezovel, egyertelmu, hogy nem mondhatom azt neki, hogy "de, igenis baromi sz*r a helyzeted, ki se lepj az utcara, mindenki rajtad fog nevetni, egy lanynak sem fogsz kelleni", mert ez nem jarhato ut, ezt szerintem te is belatod! Lehet, hogy fogjak kellemetlensegek erni elso korben a kerdezot, de attol meg bele kell kezdenie, mert ugyis atlendul majd a kezdeti nehezsegeken!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!