Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz egy fiúnak ha 28 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz egy fiúnak ha 28 évesen még szűz? 25 feletti lányok, ti örülnétek ha kiderülne az újdonsült barátotokról?

Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 12:38
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:

Inkább meglepőnek mondanám! De ha egy lány beléd szeret,biztosan szívesen tanítgat majd, de szerintem gyorsan kell tanulnod.

De ha tudnád mennyi jótól fosztod meg magad-és itt nem arra gondolok, hogy minden nap más nő.Lehetne benne rengeteg örömöd egy állandó partner mellett.

27L

2011. jún. 26. 13:09
 12/42 anonim ***** válasza:
0%

Aki azt mondja hogy ciki, az hallgasson inkább.

Ki a franc mondta h kötelező bárkivel is összefeküdni?

Ha én úgy gondolom akkor 30éves koromig nem leszek senkivel, hogy miért? Mert alig érdekel a téma

Bár én még csak 19 vagyok, de sose nevettek ki vagy nem mertek, mert azért ha valakinek ezért adnék egy pofont akkor nézhetne széjjel.

Figyelj ne mondd senkinek ha esetleg összekerülsz egy nővel, elég filmet láttál már gondolom hogy tudd hogyan is kell csinálni ezt azt. É is onnan tudnám ha belekrülnék egy helyzetbe

Ha kérdőre vonná miért voltál silány, mond azt neki hogy zavarban voltál kicsit.

19/F

2011. jún. 26. 13:11
 13/42 anonim ***** válasza:
55%
13:09: Ez nem ilyen egyszerű, hogy az ember tudatosan megfosztja magát a jótól. Épp ellenkezőleg, általában az ember akarata ellenére van így. Csak hogy önző módon magamat hozzam fel példának, nálam úgy alakult, hogy utoljára 6 éve találkoztam olyan lánnyal, aki nem volt komoly kapcsolatban. A semmiből nehéz építkezni, az meg, hogy az ember emiatt átszervezze az életét, nem egyik napról a másikra megy.
2011. jún. 26. 13:14
 14/42 anonim ***** válasza:
10%

A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:09

Úgy beszélsz erről, mintha az illető másnap meghalna.

Miért kéne gyorsan tanulni?

Azt lányok ti sosem tudjátok valakinek elnézni ha valaki tapsztalatlan????

Jah persze nem bírjátok, mert ti nők vagytok. Akik 15 évesen már..

Ha ti vagytok szűzek ennyi idősen az nem baj, csak annyit akartok, hogy legyen megértő a hapsi, viszont ha fordítva van a dolog, akkor meg röhögtök.

Az már a óriási gond ha egy pasi szűz ennyi idősen a lányoknál..

Nah mindegy, megvan a véleményem ezekről. De hát ők elfelejtik, hogy ők is a nulláról kezdték, deszerintük ciki tanítgatni mást.

Én meg cikinek tartom az ilyen ostoba lányokat.

Egyébként nem csodálom, hogy sok a magányos pasi. Rengeteg a normális, jóképű srác, mégiss magányosak.

2011. jún. 26. 13:16
 15/42 anonim ***** válasza:
Mi az oka?
2011. jún. 26. 13:26
 16/42 anonim ***** válasza:
0%
Milenne...fél a puncitól..XD
2011. jún. 26. 13:28
 17/42 anonim ***** válasza:
77%

Ilyen butaság miatt tényleg ne szégyeld magad. Kétlem, hogy lenne ezen a bolygón bárki akinek a legkisebb joga is lenne téged e miatt lenézni vagy elítélni.

Valóban nem szokványos, de akkor is mi van ha szűz vagy? Semmi.

Jobb ember lennél ha már beletetted volna a péniszed valakibe? Nem hiszem.

2011. jún. 26. 13:33
 18/42 anonim ***** válasza:

13:16-nak üzenem! nekem írtál az előbb

Nem tartom óriási gondnak és cikinek a tanítgatást, ha olvastad épp azt írtam, hogy ha valaki szereti, az szívesen fogja rávezetni a dolgokra, és nálam a szívesenbe, és a szeretetbe a türelem is beletartozik. Az ostoba jelzőt nem is értem miért kaptam, de akinek nem inge nem veszi magára.

2011. jún. 26. 13:41
 19/42 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz!

Hiszen a te dolgod, mának ehhez semmi köze :)

21/L

2011. jún. 26. 14:30
 20/42 anonim ***** válasza:
környezetedtől függ,de ha az emlitett dolog elfogadható,akkor bocsi hogy ezt kell mondjam de gáz!
2011. jún. 26. 14:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!