Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz egy fiúnak ha 28 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz egy fiúnak ha 28 évesen még szűz? 25 feletti lányok, ti örülnétek ha kiderülne az újdonsült barátotokról?

Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 12:38
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Az egyik barátnőm 34 éves szűzzel jött össze (nem néztem volna ki a srácból, nem volt ronda, vagy ilyesmi) Intelligens nő, ha először meg is lepődik, túlteszi magát ezen, ha amúgy szimpatikus neki a srác. Bár én lehet, inkább nem "dicsekednék el" (pláne nem a randizgatás elején, mert előítéletek mindenkiben vannak.
2011. jún. 26. 15:04
 22/42 anonim ***** válasza:
57%

Minden csak hozzaallas kerdese! Ha te gaznak, vagy cikinek tartod, akkor az is, mert kellemetlenul fogod magad erezni miatta.

En 25 eves srac vagyok es meg szuz. Engem nagyon frusztral a dolog es igazabol teherkent elem meg, mert barmilyen tarsasagba kerulok be, elobb utobb mindig elokerul a szexualitas, vagy a parkapcsolat temakore es en olyankor kellemetlenul erzem magam, bevallani nem akarom, hogy meg szuz vagyok, viszont hazudni sem akarok errol!

Igazabol ez azert nehez kerdes, mert az altalanosan elfogadott tarsadalmi normak, vagy inkabb a gyakorlat szerint huszoneves korara az embernek mar at "kell" esnie az elso szexualias aktuson es igy egy bizonyos kor felett mar teherkent nehezedik az emberre a szuzesseg... de ez tenyleg egyenenkent valtozo, van aki vidaman elvan igy is es nem foglalkoztatja az, hogy szuz es hogy masok mit szolnanak hozza, ha ez kiderulne!

Azt nem hiszem, hogy ilyen korban a lanyok kifejezetten orulnenek, ha a baratjukrol kiderulne, hogy szuz, pont azert, amit fentebb irtam, ilyen korban ez mar nem megszokott es nem tul gyakori. De ha jo a kapcsolat es mindket fel komolyan gondolja, akkor az elso "sokk" utan hamar tul lehet ezen lendulni, aztan megkezdodhet a gyakorlas... remelhetoleg mindket fel oromere!:D

2011. jún. 26. 16:31
 23/42 anonim ***** válasza:

A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:41

Nemtudom miért veszed magadra az ostoba szót. De teljesen felesleges. Ha nem szűrted volna le, ez inkább azokhoz szólt, akik ilyen szemléletűek.

2011. jún. 26. 17:09
 24/42 anonim ***** válasza:
61%
Én nem értem sok lánynak miért gáz, vagy ciki. Nekem minden álmom egy szűz srác lenne, mivel még én is az vagyok és sokkal jobban kiábrándítanak ezek a skalpgyűjtő barmok, akik sajnos szép számmal vannak ma. Pont ezért igazából félek is a fiúktól, nehezen nyílnék meg bárki előtt, és el sem árulnám, hogy szűz vagyok még csak ha már maximálisan megbíznék benne. Szóval szerintem ne aggódj, ha találsz egy normális csajt ő biztos nem fog emiatt kinevetni, vagy elhagyni. 23/L
2011. jún. 26. 18:48
 25/42 anonim ***** válasza:

Persze, hogy normális neked, (vagy nektek), ha látsz még ilyeneket magad körül.

De kinek mi a normális? Valahol az is tök normális, hogy 35 évesen még az anyjával lakik az ember. Halmozottan hátrányos helyzetűeknél megint mások tartoznak a normális kategóriába.

De azért valami gondok lehetnek annál, aki 28 évesen még nem volt partnerrel... nem is beszélve kapcsolatokról. Nem tudom hogy lehetne megmagyarázni ennek az ellenkezőjét...

Szerintem gáz, ha eddig senkinek sem kellett. Az is, ha kellett már ennek-annak, de nem tudta mit kell csinálni egy ilyen helyzetben. Ha neki nem jött be senki, ott is személyiségi gondok lehetnek.

A teljes aszexualitás se számít normális dolognak. Szerintem katolikus papnak menni se számít annak az én értékrendem szerint, de elfogadom, megértem és tiszteletben tartom az álláspontjukat, még ha az nagyon sok pontban szöges ellentéte is az enyémnek.

Ha a körülmények okolhatóak érte (pl. eddig egy lakatlan szigeten élt, vagy nem működik neki a micsodája, vagy bármi egyéb), akkor is gáz, mert az önhibán kívüli gondoknak/okoknak is vannak következményei, amik általában lenyomatot hagynak az ember személyiségén/lelkén...

Szóval szerintem gáz. És mindenki, aki olyan szerencsétlen, hogy szerinte nem gáz, az úgyis lepontoz. Ezzel elégtételt vehet rajtam az életben való sikertelenségéért, amiért csak saját magát okolhatja.

2011. jún. 26. 19:37
 26/42 anonim ***** válasza:
61%

"De azért valami gondok lehetnek annál, aki 28 évesen még nem volt partnerrel..."

Itt a lényeg. Mindenkivel vannak gondok, akinél nem emiatt, annál más miatt. A kérdés az, hogy az ilyen "gondok" miatt kiközösítést és lenézést érdemlünk, vagy inkább elismeri a másik fél, hogy senki sem tökéletes.

2011. jún. 26. 19:41
 27/42 anonim ***** válasza:

Az elozo valaszolonak igaza van!

Mindenkinel vannak zurok, senki sem tokeletes, de ha valakivel az a legnagyobb gond, hogy huszonevesen szuz, ellenben kedves, normalis, intelligens ember, akkor azt hiszem, hogy ott igazabol nincs is olyan nagyon nagy baj, sot...

Tovabbra is tartom magam ahhoz, hogy nehez ugy ez, mert elismerem, hogy ilyen korban mar furcsa az, ha valaki meg szuz es nyilvan ilyenkor az embereknek a kis agyacskaja elkezd kombinalni, hogy vajon mi lehet a baj ezzel a sraccal/lannyal, hogy eddig meg sosem szexelt (es nyilvan kinevetni, vagy hulyesegeket kitalalni sokkal egyszerubb, mint megerteni a valodi okokat)!

Ez sajnos tovabb tudja rontani a huszoneves szuzek helyzetet, mert ha elkezd felni az emberek reakciojatol, attol, hogy ot ezert elitelik, lesajnaljak, kinevetik, akkor meg nehezebben fog ismerkedni, vagy megbizni masokban, bekerul egy ordogi korbe, az ido meg csak telik es minel tovabb var, annal nehezebb lesz a helyzete...

Tudom, hogy nem tul hiteles, hogy egy hasonlo cipoben jaro fiu ad neked tanacsot, kerdezo, de en azt mondom, hogy huszonevesen a lanyoknal talan mar sokkal jobban szamit a srac szemelyisege, hiszen ilyenkor mar altalaban tarsat keresnek, hazassagra vagynak, igy szerintem ha egy lany komolyan gondolja, hogy veled szeretne lenni, akkor a szuzesseged es a tapasztalatlansagod csak egy pici akadaly, amin tul kell lendulni!

2011. jún. 26. 20:51
 28/42 anonim ***** válasza:

"tegnap 19:37"-es hozzászóló vagyok

Valahogy úgy néz ki a képlet, hogy akik hasonló cipőben jár, mint te, azok szerint normális. Eközben igyekeznek ezt alá is támasztani valamivel. Aki pedig nem tartozik bele ebbe a szűk körbe, azok szerint pedig gáz.

"tegnap 19:41"-es válaszoló!

Én elismerem, hogy senki se tökéletes. És? Ez nem érv. Az se, hogy vannak szerencsétlenebbek is. Emellett pedig az is elképzelhető, hogy felcserélted az okot és az okozatot...

Én ahogy látom a világban, szinte mindenki megtalálja a párját. Még a csövesek is.

Emellett nincs túl sok dolog, ami felér egy jó kapcsolattal. Bár ez szerintetek szintén hülyeség, meg lehet lenni nélküle, eddig se haltatok meg. (((Bár lehet, hogy élni se éltetek.)))

Ti meg ahelyett, hogy alá próbáljátok támasztani érvekkel a hlyeségeiteket, inkább elmennétek csajozni...

2011. jún. 27. 02:07
 29/42 anonim ***** válasza:
Afene... nem jelent meg a másik hozzászólásom, pedig az nagyon jóra sikerült :-(. Hát így jártatok :-D
2011. jún. 27. 02:48
 30/42 anonim ***** válasza:

69%-os: arra meg nem gondoltal, hogy valakinek azert nem jott meg ossze, mert nincs megelegedve magaval, ezert nincs onbizalma, nem magabiztos es ezert nem is mer ismerkedni, csajozni, vagy pasizni?? De ez nem "gaz", nem egy kinevetni valo, lenezedo, szanalmas dolog, hanem egy problema, amit meg kell oldani, tul kell lepni rajta, hogy utana teljesebb elete lehessen az illetonek!

Ha lenne egy haverod, akirol kiderulne, hogy meg szuz, azert mert nincs eleg onbizalma, hogy ismerkedjen, akkor azt mondanad neki, hogy "huu, de gaz vagy te, ocsem!" es meg esetleg teli szajjal jol kepen is rohogned, vagy azt, hogy "jo haverom vagy, regota ismerlek, segitek neked, adok par tippet es tanacsot, megosztom veled a tapasztalataimat, es talan sikeresebb leszel a csajokkal!"?

Csak azert, mert sokat elarul a ket fajta reakcio egy emberrol...

Ennek ellenere tisztaban vagyok vele, hogy a legtobb ember megrokonyodne es megmosolyogna, ha kiderulne egy huszonevesrol, hogy szuz, ezt el is fogadom, mint termeszetes, hirtelen jott elso reakciot... de hogy utana ezzel halalra cikizi, legazozza, kirohogi, kikozositi a masikat, azt mar nem tartom korrekt dolognak!

Mindenkinek vannak gondjai es problemai es ha a huszoneves szuzesseget problemanak tekintjuk, akkor azt kell mondjam, nem szep dolog masnak a problemajan karorvendeni!

Ha valaki viszont onkent, sajat elhatarozasabol valasztja azt, hogy huszonevesen sem foglalkozik meg a szexszel, vagy parkapcsolattal, arra meg azt tudom mondani, hogy az o szuveren joga meghozni ezt a dontest es ez esetben szinte lenyegtelen is, hogy masok mit gondolnak errol, ha o igy dont, akkor igy dont es kesz!

2011. jún. 27. 10:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!