Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képzelitek/képzeltétek a jövőt?
Én úgy képzelem el, hogy a mostani párommal fogom leélni az életem, nem kell a legjobb munkahely, de ha így haladok akkor én megkapok egy olyan állást(ezzel nem dícsérni akarom magam) amely fizetéséből eltudom tartani magam és párom, persze szeretnék majd majd majd majd gyereket is, és akkor már nem hinném, hogy túl jó lenne csak ha én keresnék, de a párom is ha így viszi tovább akkor nem lesznek gondok
Mindez a pénzről, én úgy tartom, inkább legyünk szegényebbesek de boldogak, mintsem fullgazdagok de semmi boldogság
És az életem itt szeretném leélni a szülővárosomban, szüleimhez közel, de lehetőleg ne egy házban, persze a párommal és akkor itt megmaradnak a jó barátok, nem kell semmi újhoz alkalmazkodni :)
És tetszik a kérdés :) :) :)
És te kedves kérdező, hogyan képzelted el? :)
én is a barátommal képzelem el, közel a szülőkhöz barátokhoz. pár gyerek majd később, ne legyünk kőgazdagok, de annyi legyen h ami kell meg tudjuk adni a gyerekeknek, én tipikusan egy szegényebb családból származom (pedagógus szülők) és régebben sokszor lenéztek azért h nem járok olyan ruhákban mint a többiek. a gyermekeimet szeretném ettől megkímélni, persze nem vinnék mindent tálcán eléjük, ha már elég nagyok, küzdjenek meg ők maguk érte:) de legyen mindig egy biztos anyagi/érzelmi háttér, ahová fordulhatnak. a párommal, leélni vagy 70-80 évet (mármint összesen annyit:), öregkorunkra azon veszekedni h híradót vagy szappanoperát nézzünk, vagy azon h a kisunoka felülhet e a biciklire vagy sem :)
de persze nem szabad ezen túl sokat gondolkodni mert ha nem valósulhat meg akkor nagy a csalódás :(
20/L
Befejezem a fősulit, pár éven belül baba, saját ház, férjem melózik, ill. leteszi a diplomát.
Most kb ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!