Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy képzelitek/képzeltétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képzelitek/képzeltétek a jövőt?

Figyelt kérdés
Munka, család, barátok... Minden érdekel:)
2009. márc. 25. 18:48
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
14/F.úgy képzeltemh "jól tanulok" aztán egyetem után valami olyan munkahely ahol annyit keresek h eltudjam tartani a családomat(majd).találok egy hozzám hasonló lányt.és vele élném le az életem .de ezt 2 éve terveztem.mostmár minden teljesen más...
2009. márc. 25. 18:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy képzelem el, hogy a mostani párommal fogom leélni az életem, nem kell a legjobb munkahely, de ha így haladok akkor én megkapok egy olyan állást(ezzel nem dícsérni akarom magam) amely fizetéséből eltudom tartani magam és párom, persze szeretnék majd majd majd majd gyereket is, és akkor már nem hinném, hogy túl jó lenne csak ha én keresnék, de a párom is ha így viszi tovább akkor nem lesznek gondok

Mindez a pénzről, én úgy tartom, inkább legyünk szegényebbesek de boldogak, mintsem fullgazdagok de semmi boldogság

És az életem itt szeretném leélni a szülővárosomban, szüleimhez közel, de lehetőleg ne egy házban, persze a párommal és akkor itt megmaradnak a jó barátok, nem kell semmi újhoz alkalmazkodni :)

És tetszik a kérdés :) :) :)

És te kedves kérdező, hogyan képzelted el? :)

2009. márc. 25. 19:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

én is a barátommal képzelem el, közel a szülőkhöz barátokhoz. pár gyerek majd később, ne legyünk kőgazdagok, de annyi legyen h ami kell meg tudjuk adni a gyerekeknek, én tipikusan egy szegényebb családból származom (pedagógus szülők) és régebben sokszor lenéztek azért h nem járok olyan ruhákban mint a többiek. a gyermekeimet szeretném ettől megkímélni, persze nem vinnék mindent tálcán eléjük, ha már elég nagyok, küzdjenek meg ők maguk érte:) de legyen mindig egy biztos anyagi/érzelmi háttér, ahová fordulhatnak. a párommal, leélni vagy 70-80 évet (mármint összesen annyit:), öregkorunkra azon veszekedni h híradót vagy szappanoperát nézzünk, vagy azon h a kisunoka felülhet e a biciklire vagy sem :)

de persze nem szabad ezen túl sokat gondolkodni mert ha nem valósulhat meg akkor nagy a csalódás :(

2009. márc. 25. 19:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy vidéki, vagy külvárosi házban képzelem el a jövőmet legalább olyan messze a szülőktől, hogy ne tudjanak papucsban átjönni. :-D
2009. márc. 25. 19:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Érettségi után valami fősuli, valszeg idegenforgalmi vagy vendéglátós. Aztán valami jó állás, amivel keresek annyit, hogy legalább 2 gyereket el tudjak tartani, és ne kelljen semmiben sem szűkölködnöm. A társamnak a jelenlegi barátnőmet tudnám elképzelni, egy szép és változatos életet szeretnék. Bejárni a világot, látni más népek kultúráját. Azzal lenni, akit szeretek.
2009. márc. 25. 20:13
 6/9 anonim ***** válasza:
70%

20/L

Befejezem a fősulit, pár éven belül baba, saját ház, férjem melózik, ill. leteszi a diplomát.

Most kb ennyi

2009. márc. 26. 12:57
 7/9 anonim ***** válasza:
tök mind1 2012 be mnd meghalunk:) vagy ha nem is rám hosszú és gyötrelmes kínok várnak mind testielg és lelkileg
2009. márc. 26. 21:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Munka... Passz... Barátok... Passz... Család... Normandiában egy családi ház (nem messze párom szüleitől és egyéb rokonaitól, mert imádom őket) kutyával és gyerekkel. Hogy hánnyal, az még kérdés... Legutóbb barátom 12-őt akart. ^^
2009. márc. 27. 19:41
 9/9 anonim ***** válasza:
miért pont 2012-ben??
2009. márc. 29. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!