Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki, ha eddig egy roma és 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha eddig egy roma és 3 fekete bőrű barátom volt csak? Magyar vagyok.

Figyelt kérdés
Tudom,hogy most nagyon le leszek hordva,de magyar barátom még soha nem volt.A romával 1 hónapot voltam együtt,az első fekete barátommal egy évet,a másodikkal is,a harmadikkal most tartunk a 7.hónapnál.Összességében nem vagyok jó tapasztalattal róluk.Nem zárom ki a magyarokat sem,egyszer majdnem belementem,de fél év alatt jobban megismertem a srácot és egyáltalán nem tetszett a személyisége,ahogyan viselkedik,pedig ő tényleg megtetszett.
2011. jún. 21. 20:37
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

a # 26-os sem valami iskolázott. ingyen egyetem a bevándorlóknak?? gondolkozz már! 2X annyit fizetnek,mint a magyar költségtérítésesek, EGY SEM tanulhat ingyen, az állam belőlük él, míg a magyar diákok nagy része (eddig) szinte ingyen tanult. és még a te válaszod a 100%-os. röhögnöm kell a sok buta emberen. az meg hogy írta valaki, hogy a japánokkal semmi baja. elmondom neked azért nincs bajod velük, mert nem fekete a bőrük... primitív bunkók.

csak mert szerencsés vagy, és jobb helyzetben lévő országban születtél, egyből jön a duma, hogy más aki éhen pusztul az le van sza.rva, mi? semmi együttérzés nincs bennetek.

2012. dec. 13. 11:12
 32/39 anonim ***** válasza:
81%
jah és az hogy mit tettek Európával? Mit? És az oroszok? Tönkretették a magyarokat,elnyomtak, megaláztak minket, persze egy orosz széparcú gyévácskát nem utasítanál vissza, mi? az nem baj, ha neked nem tetszenek az afrók, de ne próbáld nemzetek közti ellentétre fogni a színtiszta bőrszín miatti előítéleteidet!
2012. dec. 13. 11:17
 33/39 anonim válasza:
100%

1. Az a ciki, hogy ezt megkérdezted, mert nyilvánvaló, hogy csak provokálni akarod a jó népet, nem beszélve arról, hogy 4 ilyen kapcsolat után semmi érzékenységed nem alakult ki a témával kapcsolatban (rasszizmus).

Ha kialakult volna, akkor küzdenél a rasszizmus ellen és nem gerjesztenéd tovább a rasszisták és az épelméjűek háborúját ilyen céltalan kérdéssel.

+ Jó lenne, ha te sem bőrszín szerint kategorizálnád a fiúkat, mert így ugyanolyan rasszista vagy, mint akiket itt provokálsz.

2. Annyira szeretem az ilyen unintelligens hozzászólásokat, miszerint a "bevándorlók" miatt megy tönkre az ország, sőt, egész Európa (lol).

Az ország azoktól megy tönkre, akik nem AKARNAK dolgozni, legyenek azok akármilyen nemzetiségűek. (Azért mondom, hogy aki nem AKAR, mert van olyan, magyar is és nem magyar is, aki akarna dolgozni, csak nincs lehetősége.)

A külföldi hallgatók sok pénzt fizetnek a képzésükért. Ha bekerülnek az egyetemre, mert tanultak, akkor nem értem, miért zavarnak. Persze, ha egy magyar megy a Harvardra, az nem zavar senkit, érdekes.

És nem veszik el a helyet senkitől, a sok nagyokos, aki itt posztolgat, inkább tanuljon és akkor ő is járhat orvosi meg műszaki egyetemre, akár államilag támogatottan is, úgyhogy hajrá.

3. Az a majom/orángután (ahogyan írta valaki a feketékre), aki bőrszín alapján ítél meg másokat. Én az ilyen tudatlan, gonosz, haraggal és gyűlölettel teli embereket sorolnám más fajba legszívesebben.

Egy kis biológia: A faj az ember, Homo sapiens sapiens. Az emberen belül rasszok vannak, nem fajok.

De ezt nyilván nem tudod, mert már általános iskolában is elvették tőled a külföldiek a tudást, már csak azzal is, hogy itt vannak és nem hagyták, hogy fejlődj, mert ugye, az is rajtuk múlik, meg mindenki máson, csak rajtad nem.

2013. ápr. 22. 01:04
 34/39 magesz8 válasza:
19%
Hányok az ilyen szerencsétlen rasszistáktól...
2013. okt. 28. 18:38
 35/39 anonim ***** válasza:
21%
Akkor hányjál! Mi is hányunk az ilyen nőktől. Jó kis hányó brigád:)
2013. okt. 29. 08:45
 36/39 anonim válasza:
100%
Félig ázsia vagyok (nem kínai, nem japán) , annyira nem feltünően eddig az emberek kb 10ből ha 2 mondta nekem és 1et ha zavarta... Bántó, hogy valakit azért ítélnek el legyen fehér, néger, ázsiai vagy bármilyen mert hogy éppenséggel a múltban néhány vele hasonló származású tettek rossz dolgokat.. Gondolkodjatok már el ha nem lennének ezek a négerek vagy bármilyen más nép (talán a romákhoz igazat adok akik naplopóak és nem azok akik dolgoznak de sajnos rájuk az elöző a jellemző) szóval a világ túlnyomó részét ezek a népek összesége teszi és milyen lenne ha igazatok lenne hogy csak ingyen várják hogy szegény fehérek dolgozzanak? Kb annyi lenne a világ gazdaságnak... Mindenki dolgozzon ha van lehetősége rá akár fehér akár roma akár ázsiai ne csak a kifogásokat keressül egymásra ha összefognánk egyszer a k*va életben sokkal de sokkal jobb lenne minden... Meg honnan tudja bárki ,hogy a dédszüleinek a nagyszülei vagy távolabbi rokonai nem "majomarcúak" voltak? Ha mindenkit eltakarítottunk volna akik egy kicsit nem olyan mint az europai külső vonások eléggé meg lenne csapva a mai europaiak száma is ...
2014. jan. 28. 23:16
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
A fekete rendben lenne, de cigánnyal nem szabad kezdeni...
2014. jún. 28. 22:42
 38/39 anonim ***** válasza:
22%

1. Ciki romával járni. :)

2. Szerintem a négerek cukik, DE nem jönnék össze eggyel sem, mert maás kultúra, más viselet, más haza, más aami tetszik neki, nem ismerem igazán az ő népe múltját, és a hagyományait.

3. Tényleg undorító és rombolás egy fekete-fehér baba, aztaán gyerek aztán ember! Mert milyen NYELVET tanul meg? Melyik kultúrát? Milyen nyelvű legyen a személyigazolványa? Ha váltok, akkor megy Afrikába? Onnan hogy lesz láthatás?

4. Sok kedves, helyes magyar pasi van. Hajrá!! ;D

2015. jún. 15. 20:10
 39/39 anonim ***** válasza:
60%
Figyelj.... Nem ciki. Undorító. Én el nem tudom képzelni, hogy összeálljak velük. Cigánnyal meg aztán főleg. Hozzá nem tudnék érni, de még csak a gondolatát se bírom elképzelni, hogy vonzódjak hozzá. Fujjjj hallod. Ne már és ne gyere azzal a dumával, hogy van rendes c, mert nincs ! Előbújik belőle a vér, hidd csak el és nem is értem, hogy tudsz férfiként rájuk gondolni baszki és meg is értem azokat a férfiakat, akik ezek után a lábukat nem törölnék beléd..
2022. febr. 6. 10:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!