Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki, ha eddig egy roma és 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha eddig egy roma és 3 fekete bőrű barátom volt csak? Magyar vagyok.

Figyelt kérdés
Tudom,hogy most nagyon le leszek hordva,de magyar barátom még soha nem volt.A romával 1 hónapot voltam együtt,az első fekete barátommal egy évet,a másodikkal is,a harmadikkal most tartunk a 7.hónapnál.Összességében nem vagyok jó tapasztalattal róluk.Nem zárom ki a magyarokat sem,egyszer majdnem belementem,de fél év alatt jobban megismertem a srácot és egyáltalán nem tetszett a személyisége,ahogyan viselkedik,pedig ő tényleg megtetszett.
2011. jún. 21. 20:37
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
57%
nem ciki. csak gusztustalan. ha neked van hozzá gyomrod, hajrá. próbáld ki egy kínaival is légyszives, az lesz a tejszínhab a f*oson... -.-
2011. jún. 21. 23:12
 12/39 anonim ***** válasza:
72%

"Nehogy már mi legyünk felháborodva,mikor neki lenne okuk,hisz nem mi lettünk elhurcoltatva annak idején..."

Az ilyen neoliberális szövegek annyira feltudnak húzni

2011. jún. 21. 23:16
 13/39 A kérdező kommentje:

Miért?Meséld már el légyszíves,hogy mi rosszat tettek veled vagy velünk,magyarokkal.:)

Az ázsiaiak nem tetszenek valamiért,de nem zárok ki semmilyen népet,hisz ki tudja,mit hoz a sors és csak a származása miatt nem ítélek el senkit.

A tipikus romák,akik igénytelenül üvöltöznek az utcán,stb,nem a zsánereim,inkább kerülöm őket.De tudni kell,hogy köztük is van rendes és normális.

2011. jún. 21. 23:21
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem tőlem kérdezted,de válaszolok.

Kétszer lopták el telefonomat,és mindkétszer cigányok...

Valamint volt cigány osztálytársam,lakott cigány az utcánkban...

És mind tett róla,hogy mindenki utálja őket...

2011. jún. 22. 01:03
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg minek kérdezted,hogy "ciki-e" amikor szerinted nem az?:)
2011. jún. 22. 01:04
 16/39 A kérdező kommentje:

Én a feketékről kérdeztem,nem a romákról.

Szerintem nem ciki,de ez az én saját véleményem.Mások véleményére vagyok kíváncsi.

2011. jún. 22. 01:10
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
"Mielőtt bárki elítélne,ebből 2 fiúval volt nemi kapcsolatom"?? 3-ból 2, hú de leszükítetted cicusXD Csak egyetlen eggyel nem feküdtél le, de nagy számXD Felölem mehetnél Kovihoz filmezni az se érdekel csak ne legyél ettől büszke magadra, mert erre nem lehet.
2011. jún. 22. 07:21
 18/39 anonim ***** válasza:
77%
nem ciki, de szerintem undorító a feketefehér pár, rájuk se tudok nézni
2011. jún. 22. 08:57
 19/39 anonim válasza:
77%
nem ciki...csak undorító, gusztustalan...és te is az vagy h leálltál ilyenekkel...-.-"
2011. jún. 22. 11:52
 20/39 anonim ***** válasza:
61%

"Köztük is van rendes és normális"

Persze, a temetőben.

Szóval kiváncsi vagy, hogy mi rosszat tettek? Mivel biboldóval és ázsiaival nem háltál, ezért csak térjünk ki a majmokra(értsd:néger) és a cigányokra.

Utóbbiakhoz szerintem nem szükséges más, csak egy kis lokális példa, miért kell a magyarnak félve végigmennie egy miskolci vagy salgótarjáni lakótelepen? Miért kell ártatlan nyugdíjasoknak meghalniuk? Miért kell terrorban élnie magyar kisiskolások ezreinek? A választ kedves roma barátaidnál keresd.

Favorizált háziállataid, a négerek már azzal ártanak nekünk, hogy itt vannak. Minek vannak itt? Ez nem Afrika! Kedvenc kissebbséged egy Európán lévő parazita, amely a fejlett európai civilizációt rombolja, már puszta jelenlétével, nem beszélve arról, hogy a hozzád hasonló buta libákat akár teherbe is ejti, amivel létrejön egy ocsmány fajkeveredés, amivel az europid rasszt még közelebb juttatja a sírjához.

Erre látom ,hogy fog jönni egy olyan gondolatmenet amivel azt bizonygatod, hogy akkor az sem volt jogos, hogy a gyarmatok idején a fehér emberek kifosztották a feketéket (hozzáteszem most is ez megy, csak gazdasági síkon), a feketék szempontjából valóban nem volt jogos, de itt álljunk meg egy pillanatra, én fehér vagyok! Akkor miért a négerek jogait védjem? Miért ne saját népem/fajom boldogulását keressem? Az erősebbnek kell uralkodnia, s jelenleg nem mi vagyunk az erősebbek, már jó pár évtizede nem... A nemzetközi nagytőke tartja kezében a hatalmat, amely a bankrendszerrel, a devianciával és az elkorcsosult bevándorlók hordájával mérgezi népünket, s ez a baj, hogy sokan vevőek rá, az olyanok mint te. Remélem kivisz valamelyik orángután Szomáliába, bár olyan szerencsénk nem lesz...

2011. jún. 22. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!