Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki, ha eddig egy roma és 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha eddig egy roma és 3 fekete bőrű barátom volt csak? Magyar vagyok.

Figyelt kérdés
Tudom,hogy most nagyon le leszek hordva,de magyar barátom még soha nem volt.A romával 1 hónapot voltam együtt,az első fekete barátommal egy évet,a másodikkal is,a harmadikkal most tartunk a 7.hónapnál.Összességében nem vagyok jó tapasztalattal róluk.Nem zárom ki a magyarokat sem,egyszer majdnem belementem,de fél év alatt jobban megismertem a srácot és egyáltalán nem tetszett a személyisége,ahogyan viselkedik,pedig ő tényleg megtetszett.
2011. jún. 21. 20:37
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
63%
miért lenne ciki egy feketével járni?olyan ideges leszek az ilyen rasszista hozzászólásoktól, egyszerűen egy undorító féregnek tartom az ilyen fajgyűlölő barmokat!tőletek hányok nem a feketéktől!az is biztos, ha megtudnám a pasimról,hogy fajgyűlölő biztos otthagynám!amúgy meg, a legprimitívebb emberek a legtöbben fajgyűlölők!:S
2011. jún. 23. 10:41
 22/39 anonim ***** válasza:
22%

DE NEM MA!

persze, a fajgyűlölők az idióták, a niggerek meg plazmafizikával és euklidészi geometriával foglalkoznak te nagyon suta

2011. jún. 23. 13:26
 23/39 anonim ***** válasza:
53%
idegbeteg+fekete:D jó páros:) ne aggódj édes, ha megtudnám, hogy a barátnőm szereti a feketéket nem hogy otthagynám, hanem megtanítanám repülni is:)
2011. jún. 23. 14:28
 24/39 anonim ***** válasza:
82%
nem azt mondom, hogy minden fekete jól iskolázott, normális ember. Csak azt mondom, hogy aki ennyire rasszista azon gondolkozzon el, hogy vannak normális afroamerikai emberek is és ők is szenvednek a sok előítélet miatt!!ne a színe érdekeljen egy embernek, hanem ő maga. amúgy meg fehérek között is rengeteg semmirekellő van!
2011. jún. 23. 19:15
 25/39 A kérdező kommentje:
Nekem rengeteg fekete ismerősöm van itt Magyarországon és mind orvosnak vagy mérnöknek tanulnak,küzdenek a megélhetésért,hogy legyen belőlük valaki,nem úgy mint sok magyar apuci kisfia,akinek a segge alá raknak mindent.
2011. jún. 23. 21:13
 26/39 anonim ***** válasza:
63%

Ja tök jó hogy még a magyaroknak sincs munkája, de támogassuk a bevándorlókat ingyen egyetemmel, majd kapják ők az állásokat stb. Tartsunk fent külön tábort a menekülteknek meg minden. Végülis a magyarok közül nincs olyan aki éhezik vagy a nyomor szélén él, de valahogy mások fontosabbak mint a sajátjaink. Ha olyan fejlettek lennének akkor építettek volna már fel valamit afrikában.

Amúgy meg nem vagyok fajgyűlölő. Japánokat is tisztelem pl. ők el tudtak érni valamit.

És annyira unalmas ez a mindenki hülye rasszista meg fajgyűlölő duma... ha valaki nem nyalja a talpukat akkor már hülye fajgyűlölőzni kell? Akkor ti is ugyanúgy utáltok egyes embereket bizonyos dolgai miatt, ami szintén majdnem ugyanaz mint a rasszizmus, csak ti a gondolatszabadságot akarjátok eltörölni és az alapján ítéltek hogy másképp gondolkoznak... persze azt elvárjátok hogy ők a hozzájuk képest másképp gondolkodókat tolerálják. A lényeg hogy nekem semmi bajom azokkal akik normálisan tudnak viselkedni. Nem ártottam és nem is akarok egyiknek sem ártani aki tényleg viselkedik, csak valahogy Magyarországon magyarként én vagyok lenézve. A cigók is nekünk szólnak be, minket gádzsiznak le stb. Na akkor ki a rasszista?

2011. jún. 23. 22:52
 27/39 anonim ***** válasza:
43%
Utolsónál az igazság.
2011. jún. 24. 15:53
 28/39 anonim válasza:
100%
Jesszus, mi megy itt!! Emberek! Ahogy mindenkinek más az ízlése, lehet más véleménye is, nem? Miért kell szidni a másikat azért, mert nem úgy gondolkodik, ahogy te? Meggyőzni úgyse tudod, max. elmondod a saját véleményedet és elfogadod, hogy a másik másként látja. És ez mindkét félre vonatkozik.
2012. aug. 14. 19:46
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 12-es, szerinted én mikor hurcoltam el romákat, vagy négereket? hm?Sose Na akkor meg minek lenne okuk síránkozni...
2012. aug. 14. 20:52
 30/39 anonim ***** válasza:
80%
Régi a kérdés, csak most akadtam rá. Nekem semmi bajom a feketékkel, de ha megtudom egy lányról, hogy előtte fekete férfival volt együtt, valamiért megundorodom tőle szexuálisan. Van ilyen ismerősöm, van is egy fekete kislánya, a csaj meg szőke és nagyon szép, de sajnos viszolygok tőle. Nem jó keverni a rasszokat.
2012. dec. 13. 09:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!