Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ha egy lányra nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha egy lányra nem mertek ránézni, csak bámuljátok, akkor nagyon tetszik nektek?

Figyelt kérdés
Komolyabban gondoljátok vele kapcsolatban,mint hogy csak jól néz ki?? Elkapja a fejét,ha ránézek..
2011. jún. 21. 20:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

20:22vagyok

20:24

te is nő vagy, esetleg gyerek még, de hogy nem férfi, az biztos

20:39

köszönöm a kifejtést

erről az a vicc jut eszembe, mikor a nő és a férfi szex után fekszenek az ágyban, a férfi bámulja a plafont

a nő gondolatai: biztosan a kapcsolatunkon gondolkodik, talán nem vagyok neki elég jó, jézusom el fog hagyni!!!

a férfi gondolatai: vajon hogy állnak meg a legyek a plafonon?

szerintem ez jól példázza mennyire fölösleges a női kombinálás

2011. jún. 22. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!