Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen érzés a fiúra ránézni aki nagyon tetszik?
Hát nehéz leírni, de megpróbálom. Valamiféle forróság önti el az egész testemet, elkezdek bizseregni. És arra gondolok, hogy bárcsak együtt lehetnénk.
14/L
Ha meglátom, először el se hiszem, hogy tényleg Ő az, jobban hasonlit valami angyalra... Amikor a látóterembe ér, minden zavaros lesz körülötte, mintha viz alatt lennék, csak Ő marad világos, és beragyog ott nekem mindent:)
A légzésem ott marad abba, ahol épp tartottam vele, mivel a torkom összeszorul, és onnantól levegő már se ki, se be nem megy. A kezem és a térdem annyira remegni kezd, hogy legtöbbször le kell ülnöm. Csak nézek rá, pislogni se vagyok képes, mert nem akarok egyetlen másodpercet se elmulasztani a látványból. Volt már, hogy elsirtam magam...:$
Minden erőmmel arra koncentrálok, hogy tökéletesen a fejembe tudjam vésni a pillanatot örökre. Próbálok nyelni egyet, és lélegezni, de többnyire már csak akkor megy, ha valaki hátbavereget. A szivem van hogy dobbant egy óriásit, mintha az utolsó dobbanása lenne, aztán kihagy pár ütemet, de van amikor egyszerűen hipersebességgel dolgozik...
Essney-nek:szerintem ez már tutira nem csak szimpátia...te már szerelemről beszélsz.:D
A kérdezőnek:mikor meglátom az első 2 másodpercben lefagyok,utána jön a bizsergés a gyomromban,érzem,hogy a világ legalább kétszer megfordul,mintha csak szédülnék...és mindeközben képtelen vagyok letörölni azt a nyamvadt vigyort a képemről...:D
Azta, végre valaki akinek nem kell többszöri magyarázkodás hogy elhiggye:'D
Basszus most úgy örülök. Kicsit nyomasztó volt már, hogy alig akad valaki aki hisz nekem.
Azt mondják hogy túl fiatal vagyok még ehhez, meg hogy nem szerethetem, ha alig ismerem-.-
Hálás vagyok, most lesz még egy pár jó pillanatom:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!